Jurnal de SuperBlog. Săptămânile 8 și 9

jurnal de SuperBlog
sursa foto: canva.com

Tocmai am pus punct ultimului articol din SuperBlog și am senzația aceea de „and now what?”. O să-mi fie dor să aștept cu sufletul la gură o probă nouă. Să citesc brief-ul, să-mi pun rotițele în mișcare și să concep ceva creativ. Dar, gata! Acum am doar de așteptat!

Pentru mine mai sunt vreo șase note de apărut. Pentru voi, mai sunt trei articole de citit. Ele vor fi „eliberate” pe măsură ce vom ajunge la deadline-urile problelor în următoarea ordine:

  • Mâine, un articol interesant, util și documentat pentru o probă dificilă sponsorizată de Cord Blood Center.
  • Luni pe seară articolul meu preferat dintre toate articolele pe care le-am scris vreodată în SuperBlog. Veți vedea de ce. Tot ce vă spun e că e  răspunsul meu la provocarea lansată de Academie Vie.
  • Miercuri un articol drăguț și crăciunesc la proba sponsorizată de Answear.
sursa foto: unsplash.com

Cumva mai e puțin, dar totuși mult. Nu e încă vreme nici de review-uri de performanță. E prea devreme și mie-mi place să rămân cu picioarele pe pământ. Nu e vremea de cântat victorie, dar totuși în sinea mea mă mândresc un pic căci, da, până acum rezultatul e tare frumos. Vedem ce va fi și până la final.

Emoțiile cauzate de afișarea notelor parcă mi s-au dublat în ultima vreme. Niciodată nu au fost așa mari, niciodată nu le-am așteptat atât. Ediția asta am muncit mai mult decât oricând, mi-am depășit limitele răbdării (și asta o spune o persoană care, în general, nu prea are răbdare) și ale scrisului.

Da, sigur, nimic nu e perfect. Nu reușești mereu să impresionezi juriul și, evident, nu vei fi de acord cu decizia lor. Dar, SuperBlog nu e un sprint. Nu e nici un concurs de cine câștigă mai multe premii.

SuperBlog e o cursă de rezistență în care înveți să-ți dozezi creativitatea pentru a obține note bune la toate probele. Și, evident, e și o școală. Dar, v-am plictisit de câte ori am spus asta, nu?

Mai bine spuneți-mi ce mai faceți voi? Iar eu promit să revin cu articole noi și un update final despre SuperBlog 2020.

D.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: