Cuvântul anului pentru mine

cuvântul anului

Ultima parte a lui 2020 a fost, pentru mine, una a conștientizării că trebuie să sparg bula overachieving-ului, că lumea nu o să stea în loc dacă iau și eu o pauză din când în când.

Am început să fiu mai orientată spre self-care, spre a avea grijă de mine și fizic, și psihic. Așa am descoperit-o pe Cristina Oțel. Bine, nu e corect spus „descoperit”. Mai bine spus, i-am explorat mai în detaliu conținutul de pe blog și de pe YouTube (ador podcastul Pauza de bine). Probabil că zicala aceea cu „toate la timpul lor” e al naibii de adevărată. În fine, faza e că urmărind-o și citind-o mai des pe Cristina chiar am învățat multe și am început să aplic multe. Și încep să mă lepăd de anumite obiceiuri / gânduri toxice.

Așa am renunțat la a-mi mai seta o groază de obiective, fie ele și SMART. Mi-am setat, în schimb, intenții pe care le-am ilustrat frumos într-un vision board (unul virtual, realizat în Canva și pus pe desktop, că eu sunt anti-talent la capitolul DIY). Și, mai ales, mi-am setat un cuvânt pentru 2021, unul care să mă ghideze în decizii și în tot ceea ce fac.

Sunteți curioși care este acest cuvânt? Ei bine…

Cuvântul anului 2021 pentru mine este Evoluție.

Cuvântul anului - evolutie
sursa foto: canva.com

De ce am ales „evoluție”?

Simplu: pentru că vreau ca 2021 să fie un an al evoluției pe toate planurile: personal, profesional, online.

Vreau să devin acea versiune îmbunătățită a mea. Să fiu acea Diana 2.0. Să-mi duc scrisul la următorul nivel, la fel și celălalt conținut pe care-l produc online. Să cresc profesional, dar sănătos de data acesta, cu limite clar trasate. Să realizez… mult mai multe în plan personal: să fiu o eu mai bună pentru cei dragi mie, să îi ajut mai mult.

Știu că stă în puterea mea să fac asta. Doar sunt Wonder Woman, nu? Ba chiar, prin acest cuvânt ales să-mi guverneze anul, am decis să-mi exersez și o altă super-putere, cum am văzut și la  Alexandra pe Facebook.

Alegerea mea în acest caz este empatia: să fiu un „comunicator” și mai bun, să fac oamenii să se simtă în largul lor, să le înțeleg mai bine sentimentele și punctele de vedere.

Hai că 2021 va fi un an grozav! Voi canaliza toată energia, toate deciziile și acțiunile mele spre evoluție! Și voi face totul, fără a-i neglija pe cei din jur!

Dar, pentru voi care e cuvântul anului? Ce vreți să vă aducă 2021?

 

foto cover: canva.com

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: