Blogul vs. gura lumii

blogul vs. gura lumii

Ocupându-mă cu scrisul online de atâta timp m-am lovit nu o singură dată de vorbe și impresii eronate. Bine,  am avut și momente amuzante. Cum a fost, de exemplu, o discuție pe care am avut-o cu un coleg de liceu care mi-a spus că de când cu blogul sunt periculoasă pentru că atunci când mă supără cineva pur și simplu îl introduc într-o poveste și-i fac zile fripte acolo. Bine, oricât de tentantă ar fi ideea asta, nu am pus-o în practică… până acum.

Dar, nu toate momentele au fost așa amuzante.

Sunt oameni care nu știu să distingă între ficțiunea de pe Illusion’s Street și ce e real. Ce, deja asta e prea mult. Unii nu înțeleg nici ce e cu articolele mele pentru SuperBlog deși scrie clar, negru pe alb la final ce e cu acel text.

Oamenilor le place să se dea cu părerea și, mai ales, le place să critice, să judece, să eticheteze. Știți vorba aceea: „foaie verde lobodă, gura lumii-i slobodă”.

Cum mă împac eu cu toate acestea? Ce crede familia mea despre ele? Ei bine, asta puteți afla din noul meu vlog:

Pe scurt, lumea va vorbi oricând. Nu ai ce face! Trebuie să îți asumi această latură a ta așa cum ți le asumi pe toate celelalte!

În plus, asumându-vă acest lucru veți avea parte cu siguranță de multe surprize. Cu siguranță cei apropiați o să fie plăcut surprinși de ceea ce scrieți.

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: