Blogul vs. gura lumii

blogul vs. gura lumii

Ocupându-mă cu scrisul online de atâta timp m-am lovit nu o singură dată de vorbe și impresii eronate. Bine,  am avut și momente amuzante. Cum a fost, de exemplu, o discuție pe care am avut-o cu un coleg de liceu care mi-a spus că de când cu blogul sunt periculoasă pentru că atunci când mă supără cineva pur și simplu îl introduc într-o poveste și-i fac zile fripte acolo. Bine, oricât de tentantă ar fi ideea asta, nu am pus-o în practică… până acum.

Dar, nu toate momentele au fost așa amuzante.

Sunt oameni care nu știu să distingă între ficțiunea de pe Illusion’s Street și ce e real. Ce, deja asta e prea mult. Unii nu înțeleg nici ce e cu articolele mele pentru SuperBlog deși scrie clar, negru pe alb la final ce e cu acel text.

Oamenilor le place să se dea cu părerea și, mai ales, le place să critice, să judece, să eticheteze. Știți vorba aceea: „foaie verde lobodă, gura lumii-i slobodă”.

Cum mă împac eu cu toate acestea? Ce crede familia mea despre ele? Ei bine, asta puteți afla din noul meu vlog:

Pe scurt, lumea va vorbi oricând. Nu ai ce face! Trebuie să îți asumi această latură a ta așa cum ți le asumi pe toate celelalte!

În plus, asumându-vă acest lucru veți avea parte cu siguranță de multe surprize. Cu siguranță cei apropiați o să fie plăcut surprinși de ceea ce scrieți.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021