Plata cu criptomonede nu mai e SF. Acum e posibilă și în magazinele din România (CP)

plata cu criptomonede
sursa foto: canva.com
Trăim vremuri tot mai… digitale. Iar acest lucru nu e doar un produs al contextului global actual. Nu, digitalizarea a început cu mulți ani înainte.

Ați auzit, de pildă, despre criptomonede? Acestea sunt un tip de monedă virtuală folosită ca mijloc de plată. Ele sunt definite astfel deoarece folosesc criptografia pentru drept mijloc de plată descentralizat și pentru a preveni dubla cheltuială. Extrem de atractive, criptomonedele sunt considerate de multe publicații de specialitate drept investiții inteligente și de viitor.

În plus, începând din 2021, datorită MagisterSoftware plata cu criptomonede este posibilă în toate magazinele din România ce folosesc sistemul de retail management SmartCash RMS. (Dacă vă amintiți, am scris un articol despre acest sistem în ediția SuperBlog 2020).

Dar, mai multe informații despre această nouă metodă de plată folosind monede virtuale puteți afla din comunicatul de presă ce urmează.

Voi ce părere aveți despre plata cu criptomonede? Eu una sunt de părere că ea va acapara celelalte metode de plată. Acesta e viitorul. Și nici nu cred că e unul atât de îndepărtat, vedeți doar această inițiativă a companiei Magister Software.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: