16 bloggeri care mă inspiră

15 bloggeri care mă inspiră

Știu: mi-am creat o imagine de… blogger care are mereu inspirația la purtător. Dar, adevărul e că am și eu zilele mele în care mă scufund pe canapeaua din sufragerie cu un latte pudrat cu scorțisoară și mă lamentez ba că nu mi se leagă cuvintele, ba că nu am idei, ba că scriu plat. Zău că am! Nu sunt vreo ființă omnipotentă când vine vorba de blogging – e mai bine așa.

Și totuși, cumva reușesc să ies de fiecare dată din zona nașpa a blancului creativ. Asta pentru că am și eu lista mea de bloggeri care mă inspiră. Sigur, fiecare blog pe care-l urmăresc e special pentru mine, dar sunt unele persoane care excelează la a mă face să spun „WOW, așa da!” după fiecare articol. Despre ei e vorba astăzi!

13 bloggeri care mă inspiră de mult, mult timp

Prima în ordine alfabetică e Almona cu al ei blog Almona călătorește. Eu una o ador pentru modul în care își exprimă întotdeauna opiniile, dar mai ales pentru că mereu mă face să visez la Grecia. Articolele ei sunt mereu documentate minuțios și ilustrate extrem de îmbietor – exact cum îi cade bine unui blog de travel (și, sincer, nu știu câte alte bloguri nișate pe această zonă au aceeași calitate și relevanță a articolelor).

Ana are un blog ce e inspirație pură când vine vorba de cărți, mâncăruri, poezie. Însă cel mai mult o admir pentru onestitate, pentru că e mereu ea!

Dana scrie ca nimeni alta despre parfumuri. Nu o dată am spus că dacă toate influencerițele ar scrie așa ca ea, blogosfera de beauty ar fi un loc mult mai frumos. Dar, ea scrie frumos despre orice: să vedeți ce gânduri frumoase înșiră pe blog!

sursa foto: unsplash.com

Denisa se pare că a găsit echilibrul: știe când să fie sensibilă, când să fie fresh și efervescentă și când să fie serioasă. Îmi place cum îmbină pasiunea pentru scris cu Facultatea de Medicină și nu o dată a venit cu un articol din sfera medicală care m-a uimit prin structură și modul în care explică totul.

Em, dulce sărata mea, nu e doar o bloggeriță pe care o urmăresc de când hăăăăt, e și una dintre scriitoarele mele preferate. Îmi plac poveștile ei, poeziile, dar, mai ales, îmi place când se scrie despre a fi scriitor.

Până să-l cunosc offline pe Emil, recunosc, îmi era frică de el. Părea hater. Dar, în realitate e unul dintre cei mai deschiși oameni pe care îi cunosc! Parcă are o părere despre orice, deci e un partener de discuție ideal. Poate de aceea are și 11 bloguri, dintre care preferatul meu este, evident, CitestE-M-IL.

Georgiana mă inspiră prin tot ceea ce face, dar mai ales prin poezia și prin vlogul ei. Cumva, tot urmărind-o pe ea, mi s-a făcut și mie chef să mă joc de-a vloggerul. Desigur, mai am mult până să ajung la nivelul ei – ea deja e profesionistă (și așa e în tot ce face).

O admir pe Grațiela pentru faptul că nu lasă niciun articol la voia întâmplării. La ea, totul e documentat minuțios – și asta ea, evident, extrem de bine! Datorită ei am început să fiu mai înclinată spre dezvoltarea personală și mereu învăț câte ceva din ceea ce scrie.

 

blog bloggeri care mă inspiră
sursa foto. unsplash.com

Mari emană eleganță în tot ceea ce face. Îmi place stilul ei: ușor rafinat, cu accente serioase date de documentarea temeinică ce o face. I se potrivește ca o mănușă! Dar, cel mai și cel mai mult îmi plac articolele ei despre viața de expat – cele presărate din plin cu miros oriental.

Mona scrie extrem de bine. Fie că vorbim de cărți, fie că vorbim de poveștile ei nescrise. E un om cu o sensibilitate aparte și asta răzbește în tot ceea ce face!

Și, dacă tot vorbim de sensibilitate, cum să nu o menționez și pe Potecuța mea dragă? Pe ea chiar o urmăresc din preistorie, suntem un fel de Wilma Flintstone și Betty Rubble 😀 Totul e frumos de citit la ea: poezii, articole și gânduri.

De la Raluca A. mereu învăț câte ceva despre minimalism, aflu despre cărți interesante și pur și, pur și simplu, mă relaxez – are ea talentul acesta!

Raluca M. nu scrie atât de des cât aș vrea eu sau cât ar vrea ea. Dar, pur și simplu îi ador cocktailul de viață și pe ea ca persoană. Și, sinceră să fiu, nu-mi pot imagina o prietenă blogosferică mai bună!

blog bloggeri care mă inspiră
sursa foto: unsplash.com

3 bloggerițe „new entry” pe lista de bloggeri care mă inspiră

Cum vă spuneam, fiecare blogger pe care îl urmăresc are ceva special. Doar nu credeați că dau follow așa… oricui? Nici vorbă! La mine nu funcționează chestii gen follow 4 follow. Ori avem chimie, ori nu-mi irosesc timpul. Din păcate, nu pot umple un articol întreg de link-uri, dar vă încurajez să accesați mereu link-urile din celelalte articole ale mele: promit să fie doar către locuri interesante din blogosferă.

Însă țin neapărat să menționez astăzi trei bloggerițe pe care le-am descoperit recent și pe care le urmăresc cu tot dragul și cu toată admirația pentru ce fac.

Alexandra Anamaria cu al ei blog inefabil vine prima, tot în ordine alfabetică. Am citit-o sporadic în SuperBlog-ul din primăvara trecută când eu am stat pe bancă la mai multe probe. Mă tot întrebam cine e tipa cea nouă care scrie atât de bine, sincer! Însă am devenit cu adevărat dependentă de blogul ei în toamna aceasta când am avut ocazia de a o citi mai bine și de a descoperi că avem mult prea multe în comun!

Alexandra R., Alex pe scurt, scrie despre tradiții și delicii. E o mare inspirație (și ispită) culinară și nu numai. Emană pozitivitate și bună-dispoziție, așa că o urmăresc cu mare drag.

Ana-Maria e dusă cu cartea, dar e și lady in black. Mă relaxează teribil să o citesc, asta pentru că își dă toată silința să producă articole de calitate și îi iese indiferent de domeniu.

Eh, cam asta e lista mea de bloggeri care mă inspiră. Nu e un top, mi-ar fi imposibili să îl fac! Sper că v-am dat și vouă câteva idei de bloguri noi!

Dar, care sunt bloggerii care vă inspiră pe voi?

foto cover: canva.com

 

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: