Așază-te la casa ta! AVBS Credit te ajută să obții un credit ipotecar!

avbs credit
sursa foto: canva.com

Universul ți-a rămas mic. Să fim serioși: câte visuri pot încăpea într-o cameră? Dar într-o garsonieră închiriată? Nu prea multe. E timpul să treci la nivelul următor: să te așezi la casa ta. E timpul să ai numele tău scris pe acte, pe ușă, pe… tabelul cu plata întreținerii de la intrarea în scară!

Știu, prețurile sunt cum sunt: mari. Știu și că procedurile sunt complicate. Ai nevoie de timp pentru a studia oferte, pentru a merge la bănci. Eh, been there done that! Dar, știi? Am aflat recent că lucrurile pot fi cu adevărat simple! Cum și de unde? Dintr-un bilanț publicat în Forbes am aflat despre AVBS Credit – o companie românească care are o experiență de peste 13 ani pe piața de brokeraj bancar. Sincer, mi-ar fi plăcut și mie să știu de existența lor când m-am așezat la casa mea! M-ar fi scutit de multe bătăi de cap. Dar, măcar tu poți scăpa de aceste griji și-ți poți clădi visurile liniștit!

avbs credit ipotecar
sursa foto: canva.com

Ce este creditul ipotecar și cum te poate ajuta un broker de credite AVBS Credit?

Prin creditul ipotecar, oricine își poate achiziționa o proprietate ce va fi ipotecată în favoarea băncii creditoare. Acesta poate fi alocat pe o perioadă de maximum 35 de ani și pentru o sumă de maxim un milion de euro.

Pentru a-l obține ai nevoie de un avans de minimum 15% (pentru creditele în lei) sau de minimum 25% (pentru cele în euro) și de multă, multă răbdare. Dar, cum ți-am spus, tu nu trebuie să treci prin asta! Apelând însă la un broker AVBS Credit, scapi de munții de hârtii cu oferte de la bănci, de calcule peste calcule și de vizitele peste vizite ascultând același discurs greu de înțeles.

Brokerul de credite se va ocupa nu doar să îți identifice ofertele potrivite, ci va veni cu soluții personalizate nevoilor tale. Îți va explica totul în termeni ușor de înțeles. Se va ocupa de întocmirea dosarului de credit și de depunerea lui în bancă spre analiză și aprobare. Practic, va face toate acele lucruri importante care consumă timp și care nu mereu sunt pe înțelesul tău.

Trăim în vremuri complicate. Alergăm din deadline în deadline. La muncă știm când începem, nu și când terminăm. Hai să facem totul mai ușor acolo unde se poate! Un specialist în domeniu îți poate simplifica mult treaba! Ție-ți rămâne doar să decizi cum îți vei decora casa în care îți vei realiza și pune-n practică visurile!

avbs logo
sursa foto: avbs.ro

De ce AVBS Credit?

Așa cum îți spuneam la început, AVBS Credit are o experiență de peste 13 ani în domeniul brokerajului bancar. În acest timp a deservit peste 16.000 de clienți, intermediind credite de peste 300 de milioane de euro. Dintre acestea, 80% au fost credite ipotecare și credite Prima Casă / Noua casă. Deci, clar sunt echipa de care ai nevoie!

Compania are în prezent aproape 50 de francize în majoritatea orașelor mari din țară. Însă vizează ca în acest an să-și mărească rețeaua de brokeri, păstrând totodată focusul pe nevoile clienților.

Și-ar mai fi ceva ce trebuie să știi! Serviciile AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru clienți! Așadar, Brokerul AVBS Credit lucrează GRATUIT PENTRU TINE!

Deci, ce zici? Cam e timpul, nu? E timpul să renunți la a-ți mai înghesui visurile! E timpul să te așezi la casa ta!

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021