O ChocoTelegramă – pentru atunci când nu găsești acele cuvinte

Chocotelegramă

Ce poate fi atât de greu? Trebuie doar să-i vorbești. Să-i spui acele cuvinte magice care să-i bucure ziua și să-i înmânezi cadoul. Ah, acum înțeleg: pare simplu, dar e complicat. Cum să alegi? Cum să știi că ai ales cuvintele perfecte, acelea care să-i meargă fix în centrul de control al inimii? Acele cuvinte care s-o facă să înțeleagă că…

Ridic privirea din monitor și văd cum te tot învârți prin birou. Pașii tăi parcă trimit vibrații prin podea, prin mobilier, până și prin plante. Deja mă calci pe nervi! Am scris deja de trei ori aceeași propoziție în e-mail. Trebuie să te ajut să-ți găsești cuvintele, să mi le pot regăsi și eu pe ale mele! Asta până nu înnebunim amândoi de cap… și cât de simpatic îmi erai până acum! Așa că deschid fereastra de Teams și-ți scriu:

Nu te mai învârti atât! Te ajut  eu!

Auzi un cling. Mă mir că poți auzi printre atâtea gânduri! Te grăbești spre biroul tău, nu cumva să fie șeful. Te așezi, apoi în secunda doi simt cum îți întorci scaunul spre mine.

– Mulțumesc, Diana! Chiar am nevoie de ajutor. Știi, voi femeile sunteți uneori…

– Greu de mulțumit?

– Mda… mai ales că voi nu așteptați doar cadouri, voi vreți și cuvinte, iar la asta noi, bărbații, nu prea ne pricepem.

– Cu excepția celor din filme!

Începi să râzi. Cred că îți prinde tare bine să te relaxezi un pic…

– Deci, ai vreo idee? Mă întrebi după ce îți termini porția de râs.

– Eh, da! Ce zici de un mesaj din ciocolată, o ChocoTelegramă?

– O ChocoTelegramă? Adică o telegramă din ciocolată?

– Exact, să-ți explic…

 

Ce este o ChocoTelegramă?

– O ChocoTelegramă este, cum ai spus și tu, un mesaj din ciocolată. Dar, nu orice fel de ciocolată! Acest mesaj dulce e printat pe ciocolată belgiană premium special pregătită de maeștrii Chocolissimo și ambalată cu cea mai mare grijă, în cel mai frumos mod.

– Înțeleg…

– Așa că, în loc să te fi învârtit pe aici în cercuri analizând diverse idei de cadouri, mai bine întrebai de la bun început! Crede-mă, o ChocoTelegramă te va ajuta mult în cazul tău! Chiar m-a ajutat și pe mine, să știi! Și nu o dată! Până la urmă, nu există om imun la cadouri din ciocolată belgiană premium… și când acestea mai conțin și un mesaj, succesul e garantat!

– Ah, da. Presupun că ai dreptate. Nu poți da greș cu ciocolata!


– Normal, sau ai uitat cu cine vorbești?


Oh, da, tu ești un guru al cadourilor! Am o ședință acum, dar îmi explici apoi cum să comand și eu o ChocoTelegramă?


– Sigur.

O ChocoTelegramă pentru orice ocazie

Tu pleci într-o sală de ședințe. Ești ceva mai liniștit. Ce bine! Termin și eu mailul și mă duc să-mi iau o cafea. Mă așez pe canapeaua verde cu paharul aburind în mână și încep să râd. Și eu am fost ca tine. Și eu am căutat cadoul potrivit.

Poate că pentru colegi par un expert. Sigur, e mai ușor să alegi un cadou corporate. Dar, un cadou pentru oamenii dragi e altceva. Am tot răscolit internetul și magazinele în căutare de idei de cadouri. Apoi, când eram gata să mă dau bătută și să cumpăr niște căni cu personaje modelate din fimo după chipul fiecărui membru al familiei, am aflat despre Chocolissimo și ale lor ChocoTelegrame. Am comandat, poate un pic reticentă la început, mă gândeam că va fi ceva complicat. Însă m-am înșelat!

Câți pași să fi urmat? Hm… nu mulți. Am intrat pe site. Am ales dimensiunea tabletei. Am tastat mesajul folosind tastatura virtuală ale cărei litere semănau cu niște cuburi de ciocolată. Am adăugat și niște semne drăguțe ce au fost printate pe ciocolată. Am ales un ambalaj. Apoi, în câteva zile, am primit pachetul ambalat cu grijă… și asta a fost tot! Evident, ciocolatele au fost primite cu multe, multe zâmbete, iar eu de atunci m-am folosit de ChocoTelegrame pentru fiecare ocazie:

Sărbători, aniversări sau, pur și simplu, momente deosebite – o ChocoTelegramă e cadoul perfect atunci când cuvintele par puține. Și nu se spune că vorba zboară? Ei, scrisul rămâne… fie el și sub forma unui mesaj din ciocolată: va rămâne în suflet. Și cui nu îi place ciocolata? Cred că aceasta e cea mai bună argumentare a alegerii mele.

De 1 și 8 martie voi face aceeași alegere: ce cadou primăvăratic poate fi mai potrivit?  Și văd telegrama mea din ciocolată: voi scrie doar „O primăvară frumoasă” urmată de un buchețel de flori. Drăguț și simplu! Și, clar voi lua un mesaj cu „Te iubesc” pentru Valentine’s Day! Ah, ce noroc am  cu tine pentru că mi-ai amintit! Nu mai e atât de mult.

Bucurie în 60 de caractere cicolatoase

– Hei, la ce te gândești?

– La nimic special, doar la faptul că am și eu niște telegrame de ciocolată de comandat!

– Perfect, atunci putem începe cu a mea!

– Oh, da! Ladies first, nu?

–Exact! Hai, nu fi rea! În plus, tu ai mai făcut telegrame de ciocolată, eu nu… și, sincer, e cam urgent!

– Urgent?

 – Mhîm!

– OK… dar doar pentru că ești colegul meu preferat!

– Ah, ce bine! Începeam să cred că-l preferi  pe Sorin de la IT!

– Nici vorbă! Hai, să începem! Te-ai gândit ce mesaj vrei să scrii? Ai grijă: pe o ChocoTelegramă poți pune maxim 60 de caractere.

– Da, știu perfect ce vreau să spun!

Îmi întinzi o foiță pe care scrie: „Vrei să fii soția mea”… Sau cel puțin așa cred, ai un scris de doctor… Zâmbesc, nu sunt eu destinatara, dar cine nu ar zâmbi la un astfel de mesaj? Cine ar spune nu? Ah, de asta iubesc eu ChocoTelegramele: fac lucrurile mai frumoase și mai dulci când deja sunt frumoase și dulci!

 

Sursa foto: Facebook @Chocolissimo Romania

Edit: Canva.com

Articol scris cu drag pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021