4 cărți care mi-au atras atenția dintre cele văzute la alți bloggeri

cărți care mi-au atras atenția
sursa foto: canva.com

Așa cum vă spuneam nu de mult, sunt o cumpărătoare obsesiv-compulsivă de cărți. Practic, dau și regatul meu (oricare ar fi acesta) pentru ele!

Și, nu, nu vreau să scap de acest viciu. Nu fac niciun pas spre dezintoxicare sau spre ocolirea ispitelor. Inbox-ul meu abundă de oferte la cărți și cred că aproape 50% din lista mea de bloguri citite frecvent e compusă din bloguri ce au măcar o rubrică livrească (dacă nu sunt complet nișate pe acest domeniu). Așa că azi o să vă prezint patru cărți care mi-au atras atenția și au aterizat direct în wishlist-ul meu!

  1. De la Mona am aflat de Grafitti de Cristi Nedelcu: o colecție de povestiri ce compun o frescă a unui oraș. Mi s-a părut o idee interesantă și o abordare pe care chiar vreau să o citesc. (În plus, pe mine Cristi Nedelcu m-a convins deja cu nuvela sa din volumul Inima nu face riduri. Life Happens);
  2. De la Emiiiiiiiiiiiiil Călinescu am notat, cum altfel, un thriller: Clubul crimelor de joi al lui Richard Osman. O carte pe care Emil o consideră „una dintre cele mai nebunești cărți citite de mine în ultima vreme. Interesante, dubioase, originale și nebunești.” e clar o carte de citit. Plus că perspectiva unui club în care criminalii se întâlnesc pentru a-și povesti isprăvile, deși nu e originală, din descrierea făcută de Emil cartea chiar pare una de citit (și asta asap);
  3. Ana-Maria Haller m-a convinsă includ și Dopamina pe lista cărților pe care vreau musai să le citesc. Asta după ce am tot ocolit-o. Însă aspectele prezentare de Ana-Maria m-au făcut extrem de curioasă și vreau să aprofundez.
  4. De la Dorina Dănilă mereu îmi notez cărți bune și informații extrem de pertinente. Cea mai nouă intrare a pe lista mea dintre recomandările ei e Vaca mov de Seth Godin. Mi se pare extrem de utilă și, știți deja, mă fascinează marketing-ul, iar dacă e să am încredere în cineva care să recomande cărți despre acest domeniu, acea persoană e Dorina care îl și predă ca materie.

Dar vouă ce cărți v-au atras atenția în ultima vreme? De unde vă luați inspirația livrească? Dar cărțile de unde le cumpărați (la mine știți deja răspunsul)?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021