Jurnalul unei săptămâni – roller coaster + un concurs

jurnal
sursa foto: canva.com

A fost o săptămână ciudată. Plină. Și la job. Și un pic și pe blog, dar aici a fost și o săptămână bună.

De-ale Dianei are un aspect nou, feminin, gingaș, elegant (în sfârșit cum vreau eu) și asta datorită lui Rox pentru care am numai cuvinte de mulțumire și de laudă.

Și, de asemenea, am făcut o mutare și către cei de la ServHost – și le mulțumesc și lor, în special Narcisei. După ce mi-am pierdut multe ore verificând dacă site-ul merge sau nu, am decis să mă mut. Și nu pot să vă spun decât că totul a fost mai rapid și mai ușor decât credeam. (Iar eu mă simt de parcă am ieșit dintr-o relație toxică).

În rest… veșnicul meu șir de ședințe și task-uri.

Așa că vineri eram mega epuizată, iar după ce am închis laptopul de muncă m-am pus în pat și mi-am petrecut timpul uitându-mă la Azi 13, mâine 30 pentru a n-șpea oară. Îmi plac filmele de genul, îmi dau o stare de bine, mă fac să uit un pic de griurile cotidiene. Da, știu, e mai palpitant așa cu nuanțe, cu suișuri și coborâșuri… Dar, uneori simt și eu nevoia să cobor de pe planetă!

Eh, dar totul e bine când se termină cu bine, nu? E weekend… e timpul de relaxare și, cum a fost o săptămână atât de importantă pe blog, am și o surpriză pentru voi: un concurs! (Asta dacă nu v-ați prins din titlu!)

Despre concurs

Cum blogul mergea cam încet, la sfatul lui Rox, am dezinstalat Jetpack-ul. Și, sincer, văd diferența! Dar, asta înseamnă că aceia dintre voi care erați abonați direct din WordPress, nu mai sunteți abonați. Așa că vă invit să vă re-abonați și nu oricum 😀

  • Introduceți-vă e-mailul în formularul de comentarii din partea inferioară a articolului,
  • Bifați „Sunt de acord să primesc noutățile pe email”.
  • Apăsați Abonare și gata.

De asemenea, la concurs, pot participa și persoanele care nu erau abonate prin WordPress. Deci, pe scurt: abonați-vă și astfel intrați în cursa pentru un voucher Libris de 100 de lei! (Sponsor: contul meu bancar) Da, ați citit bine!

  • Perioada concursului: 6 martie ora 10:00 – 13 martie ora 11:00
  • Extragerea va fi făcută folosind funcția random din Excel, va fi filmată și postată aici, pe blog, pe 13 martie după ora 11:00.

Update: Extragerea

Acestea fiind zise, sper să-mi fiți alături în acest nou capitol! Succes tuturor!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: