Franke schimbă oameni și bucătării cu 3 noi colecții

Franke cover photo
sursa foto: franke.com/ro/; edit: canva.com

Cuprins

Bună, eu sunt Dan! Scriu acest text ca urmare a provocării lansate de Diana de a vorbi despre schimbările aduse în viața mea de mutarea împreună cu iubita, dar și de noile colecții Franke! Și chiar am multe de zis, așa să rămâneți aproape!

De ceva timp lucrurile au început să se schimbe prin casa mea. Baia e invadată de tot felul de sticluțe colorate, iar pe unele sunt scrise chestii complexe gen „AHA 30% + BHA 2%”. Pe hol și în living totul e enervant de ordonat. Nici discurile nu mi le mai găsesc în toată curățenia asta!

Dar, de departe cele  mai mari schimbări sunt în bucătărie. Mormanele de cutii de pizza au dispărut ca prin magie. Tacâmuri pe care nici nu știam că le am stau acum ordonate alfabetic în sertar. În frigider, pe lângă tot felul de borcane etichetate drept „Bio”, am legume și fructe al căror nume nu îl pot pronunța sau scrie. Și, că tot veni vorba de el, pe ușa lui, printre magneți și-a făcut loc și o listă pe care scrie „Planul de renovare a bucătăriei”.

Toate acestea sunt, evident, opera Alisei. De când ne-am mutat împreună și-a făcut un scop în a transforma apartamentul meu de burlac într-unul de familie. A început invadându-mi spațiul. Apoi a dereticat totul. Înainte aveam dezordinea mea ordonată. Știam perfect unde erau puse lucrurile, deși altora li se părea că toate sunt claie peste grămadă. Acum trebuie să învăț totul de parcă aș fi într-o casă străină.

franke
sursa foto: franke.com/ro/

Maris, Mythos și Smart - trei noi colecții de la Franke potrivite oricărei personalități de... bucătărie

După cum poate v-ați dat seama din cele de mai sus, cel mai tare i s-a pus pata pe bucătărie. Adevărul e că prin această cameră treceam cel mai rar. Cinste cui a inventat aplicațiile de comandat mâncare! Probabil, dacă ar fi putut vorbi, bucătăria mea actuală ar spune următoarele de fiecare dată când mă vede:

Oh, iar a venit și ăsta pe-aici! Oare cine o fi? Sper că nu lasă iar cutii de pizza înșirate peste tot!

Da, bucătăria pe care o am acum sigur mă vede drept un dezordonat. Un soi de huligan – sunt sigur că așa mă vede. Până la urmă câți burlaci care nu sunt bucătari știți voi că stau prin această cameră?

Dar, după ce s-a instalat și a întors totul cu fundul în sus pentru mine și a ordonat pentru ea, Alisa a realizat că bucătăria mea era cam… prea puțin dotată (pentru a nu spune sărăcăcioasă). Așa că a organizat cu mare fast o vizită într-un showroom de unde am aflat despre noile colecții Franke electrocasnice: Smart, Maris și Mythos.

 

Toate mi s-au părut interesante, așa că le-am studiat mai în profunzime apoi și pe Franke magazin online. La final, concluzia la care am ajuns a fost una singură: pentru fiecare tip de bucătărie și familie există o pereche din rândul acestor noi colecții.

Prin urmare, nu ne-a fost prea greu să luăm o decizie după ce am cântărit atât detaliile tehnice ale aparatelor, cât și caracteristicile bucătăriei noastre.

Alegerea noastră: colecția Mythos

Da, colecția Smart aduce dinamism, iar Maris e perfectă pentru familii mari. Însă Mythos ni s-a părut că e combinația perfectă dintre eleganță și funcționalitate – cam la fel cum eu suntem și eu și Alisa.

Suprafețele din sticlă securizată neagră vor arăta superb pe mobila albă ce plănuim să o cumpărăm. Aspectul elegant va fi dublat de instalarea în galerie ce va oferi bucătăriei noastre un aer sofisticat. În plus, funcțiile inteligente vor face din gătit o activitate în care nu poți da greș.

franke wishlist
sursa foto: frankemagazinonline.ro; editare: canva.com

Acum, în timp ce toate astea-mi trec prin minte revizuiesc și lista noastră de produse de cumpărat. Primul pe listă e un cuptor incorporabil Franke cu funcție de curățare automată ce o încântă pe Alisa la maxim. Știți cum se zice: pentru armonie în casă, menține-ți nevasta fericită!

Evident, avem pe listă și o plită Franke din inox supusă unui tratament inovativ ce îi permite o curățare mai ușoară. Doar nu vă așteptați la altceva după ce ați citit despre ordinea pe care Alisa a instalat-o în casă într-un mod aproape tiranic, nu?

De asemenea, avem și o mașină automată de cafea din colecția Mythos pe wishlist. Asta pentru că și eu, și Alisa, suntem mari fani de cafea. Așa ne-am cunoscut și, treptat, ea a început să-mi invadeze toate diminețile până ce mi s-a insinuat complet în viață. 

Însă o bucătărie în care se gătește, spune jumătatea mea mai bună, nu ar fi nimic fără o hotă Franke. Explicația ei e simplă: mirosul de mâncare îți dă acea senzație de „acasă”, dar fumul tot neplăcut e!

De asemnea, cum vorbim de cel mai mare producător de chiuvete din lume, evident că avem una și pe listă. A mea cică arată ca după război!

Mă credeți sau nu, până și eu sunt entuziasmat de așa o bucătărie ideală!

franke
sursa foto: franke.com/ro

Cum văd viitorul cu această bucătărie ideală?

Clar, se anunță cu schimbări majore. Acesta e doar începutul. Am început să visez cum Alisa face prăjituri sâmbăta dimineața alături de copii pe care încă nu-i avem. Ba chiar am început să contemplu și eu gătitul. Mă și văd încercând fripturi sau chiar sosuri și tocănițe. Asta li se datorează în egală măsură și ei, și lui Franke – principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucătării casnice din lume.

Acum înțeleg de ce mama mă tot bătea la cap să-mi găsesc și eu familie. Voia să mă liniștesc. Să renunț la ieșiri aiurea. Să încep să mă gândesc la lucruri mai serioase, cum ar fi o familie și toate responsabilitățile pe care le aduce. Dar, sincer, nicio clipă nu m-am gândit că o să-mi și placă asta!

Săptămâna viitoare vom începe schimbarea bucătăriei. Și, sunt sigur că apoi această încăpere nu mă va mai vedea drept un străin. Bucătăria cea nouă și ideală va spune despre mine:

Îmi place Dan! E interesat de ce se întâmplă cu mine și își dă silința!”

franke
sursa foto: Facebook Franke România

Despre Alisa sigur va spune că o adoră, e eroina care a salvat-o din hăul uitării unde eu o  surghiunisem. Iar despre noi, în calitate de cuplu, sigur va spune:

Oamenii mei sunt foarte ocupați. O vreme, când îl aveam doar pe Dan, eram abandonată uitării. Dar, de când a venit Alisa mă bucur de atenția lor, de zâmbetele lor. Sunt cu adevărat un duo dinamic ce mi-au insuflat chiar și mie viață. Acum sunt cumva o extensie a personalității lor.

Eh, dar asta după ce vom termina renovarea, iar această bucătărie despre care v-am scris acum nu va mai fi doar un ideal, ci o realitate! Cine știe, poate apoi, pentru a sărbători, voi învăța să gătesc și ceva de la Jamila folosind cuptorul și plita Franke.

Oare ce s-a întâmplat cu vechiul eu? Nu contează, îmi cam place noul Dan! E chiar o schimbare pozitivă, nu credeți?

Articol scris pentru proba nr 2. din Spring SuperBlog 2021

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: