Jurnal de Spring SuperBlog 2021 – Săptămânile 1 și 2

jurnal de superblog
sursa foto: rawpixel.com, edit: canva.com

Aproape au trecut primele două săptămâni din Spring SuperBlog 2021. Sincer, aceste două săptămâni mi se par mereu a fi cele mai grele, cele mai lungi. Pentru că aștepți. Pentru că nu știi unde te poziționezi tura asta. Pentru că, apoi, după ce vin notele, ești prins de o avalanșă deadline și note în aceeași zi, probă în următoarea.

Dar, știți ce cel mai amuzant? Am observat că doar așa, prinsă în adrenaline rush, dau randamentul cel mai bun. Inclusiv la jobul oficial. Da, mă dopez cu SuperBlog. Pisez brief-urile și prizez.

Rezultatul, sper eu, se vede și în articole. Bine, asta în majoritatea timpului. Mai am și articole care mi se pare mie că nu-mi ies, cum ar fi cel de la proba 5. Tot îl scriu și îl șterg căci nu e ce trebuie. Cel puțin nu pentru mine. Da, știu, mai e timp, dar nu pentru mine. Sunt prea prinsă în perioada aceasta așa că încerc să-mi împart timpul de redactare al articolelor astfel:

Acum, deja trebuia să scriu la proba 6. Dar, neh, se pare că nu se poate. Oi avea nevoie de o pauză. Așa că azi, cel puțin acum de dimineață cred că o să torn niște filme siropoase. Ele mereu mă relaxează. Ori poate o să pun niște muzică, așa mi-a venit inspirația pentru articol de la proba sponsorizată de Franke, știți? Dar… mai bine nu. Asta înseamnă să caut inspirația cu lumânarea. Și ea, diva, nu vine niciodată așa.

Deci… film să fie! Aveți vreo recomandare? O aștept, jos, în comentarii!

P.S. și un pic off-topic

Am făcut și extragerea concursului, iar rezultatul îl vedeți aici.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021