Cu Magister Easy CheckOut (ECO) nu mai stai la coadă (CP)

Magister Easy CheckOut (ECO)
sursa foto: magister.ro

Nu știu voi, dar eu ador vizitele la supermarket. Îmi place să mă plimb printre rafturi, să studiez produse și să mă gândesc la preparatele în care le-aș putea integra. Însă detest  statul la coadă de după. Parcă toată planeta s-a gândit să-și facă provizii în același timp cu mine. Cinste cui a inventat sistemele de self-checkout care ne permit să ne scanăm singuri cumpărăturile. Sunt mare fan pentru că așa economisesc timp! Iar vestea bună e că recent am aflat că Magister a lansat sistemul Magister Easy CheckOut (ECO) – primul de acest fel produs integral în România.

Despre el puteți citi mai multe în comunicatul de presă de mai jos, dar și pe https://eco.magister.ro/.

Despre acest nou sistem, Dor Bujor Pădureanu, CEO Magister a declarat următoarele:

„Magister Easy CheckOut este cel mai nou echipament din portofoliul nostru de produse si ne mandrim ca putem oferi comerciantilor un sistem self-checkout fabricat in Romania cu tehnologie de top, la un pret extrem de accesibil. Astfel, continuam misiunea cu care ne-am inceput activitatea acum aproape doua decenii: aceea de a sustine dezvoltarea si modernizarea comertului traditional, in avantajul retailerilor si al cumparatorilor deopotriva. Suntem increzatori ca tot mai multe magazine vor integra echipamentele self-checkout ECO pentru a-si optimiza costurile de operare, fiindca acesta este viitorul comertului modern, iar noi suntem deja pregatiti sa-l implementam”

Nu știu voi, dar eu abia aștept să am ocazia de a testa sistemul de self-checkout produs de Magister.

Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții informatice pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor și lanțurilor de retail. În cei aproape 20 de ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din comerțul românesc. Compania asigură acoperire națională, prin rețeaua sa de parteneri certificați, evaluați și licențiați anual în cadrul programului de perfecționare profesională Partener Certificat Magister. www.magister.ro.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: