Poveste despre evoluția personală… cu Farmec

evoluția personală cu farmec
sursa: arhiva personală

Cuprins

În clipa în care articolul acesta vede lumina internetului, eu mă apropii vertiginos de borna 31 a vieții. Mă privesc în oglindă și-mi place ce văd.

Sunt o femeie realizată. Am un job bun pe care l-am visat dintotdeauna – așa cum visează toți copii care văd tronând deasupra orașului lor cinci litere: DACIA. Am casa mea. Dar, mai ales, am lângă mine un om cald și bun care mă susține și care împarte totul cu mine.

Și totuși, nu am ajuns aici prin magie. Vedeți voi, sunt o sumă. O sumă de lacrimi plus o sumă de zâmbete. O sumă de nopți nedormite din cauza studiului adunată cu o sumă de nopți nedormite din cauza stresului de la job. O sumă de zile scurse trudind cu o sumă de zile pentru mine… Și, tot așa, o mulțime de alte sume însumate până ce se ajunge la un singur rezultat: EU.

Nu mi-a fost ușor, dar iată-mă aici, un om care stă pe propriile picioare și privește lumea în ochi cu demnitate. Sunt un om care a evoluat și va evolua încontinuu căci eu una nu cred în stagnare, în a te mulțumi cu puțin. Povestea de azi e despre evoluția personală și cum Farmec mi-a fost alături pentru că succesul vine atunci când te simți bine în pielea ta!

Eu și Farmec - o poveste veche de când am dat ochii cu lumea

evoluția personală cu farmec
sursa: arhiva personală

Povestea relației mele cu Farmec a început de mult, mult timp. Vedeți voi, de când am făcut ochi, am văzut pe raftul din baie sticluța aceea roz pe care scria „Doina – emulsie cu lăptișor de matcă”. Am crescut cu Farmec – lucru ce nu e de mirare, doar el are grijă de frumusețea  româncelor de peste 120 de ani!

Am așteptat cu nerăbdare să am propriile recipientele colorate și parfumate, mi se părea pragul maxim de trecere de la statutul de „copil” la cel de „domnișoară”. Pentru eul meu de 4-5 ani acesta era punctul maxim pe scara evolutivă: să fiu „domnișoară”. Numai că, trecerea nu a fost atât de lină.

Adolescența a venit la pachet cu o acnee cruntă. Uneori părea că-mi mai crește un cap, cum era să dau eu ochii cu lumea? Pfff, tragedie maximă! Ce foamete mondială, atacuri teroriste, pandemie!? Astea-s nimicuri pe lângă teroarea acneei sau, cel puțin, așa credea eul meu de atunci. Eroul meu din acea perioadă a fost, în mod evident, Gerovital – Doctor în frumusețe. Crema ultra-activă cu acid salicilic mi-a devenit cea mai bună prietenă din acea vreme, locul doi fiind ocupat de pliculețele de pudră de argilă Aslavital pe care și acum le mai folosesc atunci când lucrurile o devin mai ciudate decât în timpul crizei drojdiei de anul trecut…

Pe la 20, după ce am scăpat de acnee, m-a apucat dragul de experimentat.  Aveam, cică, experiență: doar citisem toate articolele posibile și imposibile despre îngrijirea tenului. Eh, dar, evident, am și greșit mult. Sub stratul de fond de ten pe care-l îndepărtam seara, se întâmplau chestii ciudate cu pielea mea. În weekend mai îndreptam situația cu masca mea pe bază de argilă și apă minerală, iar apoi petrecerea continua cu un nou cocktail de ingrediente… Deh, ale tinereții valuri!

Eu la 30+

sursa: arhiva personală

Dar, acea perioadă în care experimentam și mai mult rău îi făceam tenului meu s-a dus, slavă Domnului! Acum, la 30 pot spune că am ajuns la cea mai bună versiune a mea din toate privințele, inclusiv atunci când vine vorba de îngrijirea tenului. Presupun că tot ce a fost până acum au fost doar stadii: de la omidă, la crisalidă și apoi la fluture. Până la urmă, sunt născută sub semnul evoluției!

Acum acord produselor Farmec mai multă atenție ca niciodată.  Recent, au lansat gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look care este destinată atât îngrijirii tenului, cât și corpului. Astfel, inspirată de această gamă nouă și evolutivă ce are la bază Acidul Hialuronic 4D și Uleiul natural din Trandafir Sălbatic mi-am regândit complet ritualurile de îngrijire:

Sunt consemnată la munca la domiciliu de mai bine de un an deja și mă machiez mai puțin, am realizat că tenul meu are nevoie de o curățare delicată mai mult ca oricând. Așa a intrat în scenă apa micelară bifazică – aceasta îmi curăță cu blândețe pielea și mi-o lasă atât de fină încât uneori, seara, îmi vine să sar peste ceilalți pași, recunosc!

sursa: farmec.ro

Dar, dacă tot vorbim despre evoluția personală, evident, trebuie să admit că nu e totul la superlativ. Deși nu-mi place să recunosc, nu sunt Doamna Perfecțiune Întruchipată! Au! (Cam doare să recunosc asta.) Corpul meu nu mai e ca înainte, iar sedentarismul din ultimul an și-a cam spus cuvântul. Prin urmare, am luat măsurile drastice pe care le-ați văzut mai sus: mult sport și extra-îngrijire folosind crema anticelulitică și crema pentru fermitate din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look.

evoluția personală farmec
sursa: arhiva personală

Practic, de-acum nu mă mai joc! Am învățat că perfecțiunea se întreține prin grijă și produse de calitate, iar de acum Farmec doar de tenul meu, ci de întregul meu look!

Ce rezervă viitorul?

Sincer, nici eu nu știu! În ecuația mea personală, viitorul e marele X. Dar, oricum ar fi, eu sunt pregătită să-l întâmpin. Știu că sunt cea mai bună versiune și că de aici pot merge doar în sus. Și, normal, Farmec îmi va fi alături. Așa că tot ce pot face e să zâmbesc căci știu: sunt pe mâini bune!

Sunt gata de orice ar veni!

sursa: arhiva personală & farmec.ro

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba 15.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021