2 ani de De-ale Dianei

2 ani de-ale dianei
sursa foto: canva.com

Îmi propusesem să nu scriu săptămâna aceasta. Să iau un fel de pauză activă în care să postez ce guest posts am mai primit și să îmi odihnesc scrisul. Dar, azi e o zi specială!

Azi se împlinesc 2 ani de De-ale Dianei și, evident, nu pot lăsa așa un eveniment să treacă.

Acești ani au însemnat multe pentru mine. Din toți cei 14 ani de când scriu online, pot spune că perioada 2019-2021 sunt anii în care am crescut cel mai mult ca blogger. Mi-am consolidat brandul personal, strategia de scris și, mai important, comunitatea. Sincer, ar fi trebuit să fac trecerea pe domeniu propriu mai demult, dar nu le poți ști pe toate de la început. În plus, în mod cert nu aș fi fost cine sunt în online și offline fără Illusion’s Street.

Așa că, iată-mă: sunt cine sunt, scriu cum scriu și de aici singura direcție în care pot merge e în sus. Ce au însemnat acești 2 ani?

2 ani de-ale dianei
sursa foto & edit: canva.com

Da, atât de multe cuvinte și atât de multe articole. La ele mai adaug și 3 clasări pe podium în cadrul SuperBlog (mai precis: locul 3 la ediția de toamnă 2019, locul 2 la ediția de toamnă 2020 și locul 2 la ediția de primăvară 2021).

Dar, dincolo de cifre și premii, cei mai importanți sunt oamenii. Unici, recurenți, ce contează? Pe mine cel mai mult mă bucură să știu că un articol de-al meu ajută, inspiră, relaxează. Dincolo de cifre, mă interesează să transmit ceva. Acesta e scopul și crezul meu în blogging.

În online trendurile se schimbă rapid, a fi influencer mi se pare o stare volatilă. Așa că prefer să scriu, chiar dacă acum poate mă citesc mii, iar mâine sute, apoi zeci. Dacă un articol de-al meu stârnește un sentiment și într-o singură persoană mă consider infinit mai câștigată decât dacă aș avea n-șpe mii de followers pe Instagram, ‘jde mii de views pe YouTube sau pe TikTok.

Așa că, da, scrisul continuă. Nu mă opresc aici, oricum abia am început!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: