Ce fac atunci când nimeni nu mă privește

atunci când nimeni nu mă privește
sursa foto: rawpixel.com

Eh, dragilor, iată că e momentul confesiunilor! Cu toții avem, cred, micile noastre secrete, lucruri pe care le facem atunci când nimeni nu-i în preajmă. Asta pentru că avem cu toții micile noastre ciudățenii și, recunosc, nici eu nu eram pregătită să le dezvălui pe ale mele dacă nu era provocarea Denisei de a scrie despre lucrurile pe care le facem așa, mai pe șestache.

Dar, pentru că am maniile mele cu organizarea, m-am gândit să organizez totul sub forma unei liste de 8 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește:

  1. Așa cum unii dintre voi știu deja, nu îmi place să scriu atunci când e altcineva în cameră. Scrisul e un soi de me time, iar prezența unei alte persoane efectiv mă inhibă.
  2. Cânt. Nu am voce, dar cânt cu tot sufletul, mai ales muzică latino.
  3. Îmi analizez unghiile obsesiv.
  4. Nici de citit, nu pot dacă nu sunt singură.
  5. Nu mă demachiez în fiecare seară, na, am zis-o!
  6. Deși cunosc foarte bine timpii de gătire, atunci când prepar o friptură, mereu o verific tăind o bucată de carne în două. Simpla idee de carne gătită insuficient mă înfioară.
  7. Îmi petrec ziua în pijamale asta pentru că nu există haine mai confortabile!
  8. Mă uit pe YouTube la clipuri despre serialele la care mă uit, inclusiv la cele legate de episoade la care încă nu am ajuns. Cred că tolerez destul de bine spoilerele… ori pur și simplu sunt prea curioasă.

Lista mea se încheie aici, nu știu vouă cum vi s-a părut, dar sunt curioasă voi ce faceți atunci când nimeni nu e în jur!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: