Lunea fără citate motivaționale. Jurnal

lunea fără citate motivaționale
sursa foto: canva.com

E luni azi, dar e o luni diferită. De obicei, săptămânile mele încep cu noaptea în cap, cu ședințe și mailuri. Dar, azi e lejer, mă simt de parcă aș fi tot în concediu.

Da, m-am trezit tot la 7, dar până acum mi-am permis să nu mișc un deget. Aveam nevoie mare de o zi de pauză, o zi de lenevit. Luna iunie, până acum, a fost încărcată de evenimente, de dorințe de schimbare, de lecții învățate sau repetate căci știți doar: încăpățânarea berbecească e legendară. Da, a fost genul acela de perioadă care îmi place. Dar, tot uram lunile, căci veneau parcă pe nepusă masă, iar toată chestia cu Monday Motivation nu prea mă prindea. Uneori mai ai nevoie să pui și frână și să-i lași pe ceilalți să treacă pe lângă tine…

Afară… parcă stă iar să plouă, dar nu-mi pasă! Oricum nu plec nicăieri. Pentru planurile mele de azi nu am nevoie decât de laptop, o carte și poate o comedie sau un film siropos pe Netflix.

Mă gândesc serios la faptul că sunt tare norocoasă, am alături de mine oameni pe care pot conta, care mă ajută și mă motivează și, datorită lor, sper să reușesc să fac o schimbare pe care mi-o doresc teribil de mult. Evident, tot pentru acest lucru sunt și recunoscătoare divintății – nu se poate altfel.

Ascult acum podcast-ul SuperBlog în care e invitată Ramona și chiar învăț lucruri de la ea, realizez chiar și unde am greșit pe alocuri…

 

Dar, mai devreme, m-am uitat pentru a doua oară la vlogul Georgianei despre Gala Spring SuperBlog și din nou parcă am retrăit acele clipe (mai ales deja legendara fază cu lavanda). Cred că mai târziu o să încerc să ajung la zi și cu podcastul Thinking Made Visible (sunt cu vreo două în urmă) și o să bag și ceva Mind Architect.

Mai am un pic de citit din How to Reach Your Writing Goals Like a Pro, azi cred că termin și o să mă apuc apoi de Paturi oculte – romanul Doinei Ruști.

Ah, ce-mi place lunea asta leneșă: vloguri, podcasturi, cărți… Câtă nevoie aveam de ea!

Voi ce mai faceți, dragilor? Cum vă e lunea liberă?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021