Odă tribului meu

tribul meu
sursa foto: rawpixel.com

Creativitatea, cel puțin pentru mine vine la pachet cu o tonă de perfecționism și vreo două de impostorism, temeri, îndoieli… E un dar și o caznă perpetuă, oricum aș lua-o, dar am învățat să trăiesc așa.

Creativitatea îmi e benefică și toxică în același timp, îmi e viciu – al doilea, după cafea, dar jur pe roșu tricolor că nu mai am altele! Am învățat să trăiesc cu ele, ce-i drept mi-a fost mai ușor în cazul cafelei, dar am reușit cumva să-mi construiesc și un mecanism de combatere a efectelor secundare ale creativității mele. Despre ce vorbesc? Vreun fotoliu șmecher cu masaj? Un spa exclusivist? Un coach, că tot e la modă? Vreo pilulă minune? Neah… nici pe departe! Suportul meu vine de la tribul meu, de la fetele mele din grupul de Facebook, fete care mă citesc și pe care le citesc cu tot dragul, dar și cele care nu au blog, dar mă citesc de când lumea și pământul.

De la ele am susținere, forță, inspirație, sfaturi și nu pot să nu fiu uimită când le văd pe toate cât de AMAZING sunt. Uneori, sincer, mi se pare că sunt așa de mică pe lângă ele, dar… cresc eu odată și odată. Am de la cine învăța, am către ce tinde. Am și cine să-mi dea două palme virtuale atunci când o iau pe arătură! Am cine să mă susțină. Și, evident, toată treaba asta funcționează în ambele sensuri căci nu sunt vreo zeiță sau măcar  vreo JLO a blogging-ului!

Îmi iubesc fetele și ele mă iubesc pe mine! Și nu-mi vor fi niciodată de ajuns cuvintele pentru a le mulțumi că-mi sunt aproape deși pe unele nu le-am văzut live (încă), iar pe celelalte doar sporadic la galele SuperBlog.

Sunt norocoasă, nu? „Anturajul este tot și asta nu se va schimba”, spun băieții de la B.U.G Mafia și da, cred că toți am văzut cum oamenii care ne sunt în jur ne influențează, ne fac să țintim la fel de sus sau la fel de jos. Eu știu că am alături oamenii potriviți, oamenii alături de care pot crește și care nu mă lasă să cad.

Voi v-ați găsit tribul? Care vă e punctul de sprijin atunci când totul pare să se zgâlțâie bine de tot?

♥ D.

 

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021