GLAMI România dă stil toamnei. 10 must-haves pentru Back to School / Office

GLAMI Romania
sursa foto: unsplash.com, edit: Canva

Cuprins

Zilele de vară parcă s-au evaporat mai repede decât apa ajunsă la 100 de grade Celsius. E timpul să ne punem rochițele vaporoase înapoi în dressing și să facem loc unor haine un picuț mai călduroase. Diminețile sunt tot mai reci, la fel și serile, iar pe la prânz mai dai de câte un vânticel. Așa e toamna…

Și știți ce mai e ea: un anotimp al începuturilor și sfârșiturilor?  Să ne gândim doar la celebrul back to school care a început să devină un soi de laitmotiv al începutul lui septembrie.

Țin minte cum în copilăria mea perioada de dinainte de începutul școlii înseamna și o mare îmbulzeală în magazinele micuțe din orașul meu natal. Pentru o pereche de adidași mai acătării ajungeai să te calci în picioare. Ah, ce vremuri! Era frumos și parcă… nu prea. Îmi e dor de entuziasmul de a avea haine și pantofi noi, dar nu de îmbulzeală!

Din fericire, acum avem la dispoziție metode mai moderne și mai comode de a achiziționa haine pentru întoarcerea la școală sau la birou. De pildă, GLAMI România – un motor de căutare fashion. Aici sunt grupate ofertele magazinelor online, iar noi,  dintr-un click ajungem pe pagina de unde putem cumpăra produsul dorit. Astfel, GLAMI ne scurtează timpul petrecut pe multitudinea de site-uri.

GLAMI Romania
sursa foto: unsplash.com

Toamna asta mă inspir de pe GLAMI România

Deși ador căldura, trebuie să mărturisesc că iubesc toamna pentru că mă lasă să mă joc mult mai mult cu texturile și volumele. Evident, GLAMI România e punctul meu de plecare atunci când caut inspirație. Cu câteva piese basic, pot realiza o multitudine de combinații de succes. Nu mă credeți? Mi-am încropit și listă de 10 piese must-have pentru perioada aceasta de back to school / office. Stați doar să o vedeți!

10 must-haves pentru back to school / office

1. Jeanșii sunt practici, comozi și merg la orice. Merg și într-o ținută mai office și arată demențial cu o pereche de stilettos pentru o ținută „de seară”, dar merg și asortați cu adidași ori teniși.

2.Deși poate nu ați crede, și sacoul merge de la sport la elegant (da, și cu teniși).

3. Pentru școală sau birou, un rusac încăpător este o alegere smart. Încap un milion de lucruri în el și e mai comod de purtat decât o geantă (mai ales atunci când parcă ai de cărat după tine tot universul + un laptop!)

glami romania
sursa foto: glami.ro

4. Rochiile stil cămașă iarăși sunt alegere versatilă și ușor de purtat indiferent de stil și ocazie.

5.La fel, în aceeași categorie au început să-și facă apariția și gecile matlasate.

6. Vestele au revenit și ele în trend și sunt potrivite pentru zilele când vremea e mai nehotărâtă de fel.

7, 8, 9 Pentru zilele mai friguroase: botine /bocanci – pentru zilele mai friguroase, eșarfe & co, hanorace cozy.

10. O cămașă albă – perfectă în orice situație!

 
GLAMI Romania
sursa foto: glami.ro

Eh, da, toamna chiar e un anotimp fashion friendly. Așa că întoarcerea la școală sau la birou ar trebui să ne bucure! Trebuie doar să avem un pic de spirit ludic, ceva inspirație și să știm unde putem găsi chiar tot ce avem nevoie! Ce ziceți, v-am convins? Cum e pentru voi moda back to school / office? Ce amintiri vă trezește?

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: