Ședință foto maternitate. 5 motive pentru a-ți organiza una

ședință foto materninate
sura foto: littlesunshine.ro, edit: Canva

Cuprins

A fi însărcinată e cel mai minunat lucru. Să știi că ai o viață crescând în tine e un dar și o binecuvântare deopotrivă. E un moment magic și trebuie să-ți rămână întipărit în minte și în suflet!

Încă nu am trecut prin această etapă, dar știu că îi va veni rândul… cândva. Control freak cum sunt, deja m-am gândit la toate… inclusiv la o ședință foto maternitate.

Am întrebat, m-am documentat și am realizat că nu vreau să ratez această oportunitate de a captura pentru eternitate acea perioadă.

De ce (poate te întrebi)? Ei bine, iată cinci motive care m-au convins încă de pe acum să-mi organizez o ședință foto de maternitate.

1. Acest gen de poze vor genera multe momente frumoase

Deși tehnologia a evoluat și practic orice poate face o poză acum, sunt momente care nu pot fi fotografiate oricând, oricum. În cardul unei ședințe foto profesioniste, sunt surprinse mai mult decât simple instantanee. Sunt surprinse emoții, trăiri… e un fel de back to basics al fotografiei, o întoarcere la scopul pentru care ea a fost creată.

În plus, gândește-te ce frumos va fi să ai un album cu genul acesta de poze pe care să i-l arăți micuțului tău începutul poveștii lui. Știi cum e, timpul zboară! Îți poți imagina ce moment tandru va fi? Ochișorii mici strălucind de curiozitate și uimire? Zâmbețelul dulce? Întrebările?

sura foto: littlesunshine.ro, edit: Canva

2. O ședință foto maternitate poate întări legătura dintre soți

Căutând pe Google după „beneficii ședință foto maternitate” am descoperit că o astfel de sesiune poate fi benefică pentru cuplu. Sarcina e uneori un motiv de tensiune în cuplu datorită schimbărilor de dispoziție, dar și pentru că viitorii tătici nu experimentează încă din această perioadă o conexiune mai apropiată cu bebelușii. Ei bine, cu această ocazie și el se poate simți implicat în tot acest proces minunat prin care treci.

3. Doar pentru mămicile cu mai mulți copii: îi puteți include și pe ei!

Similar cu ce am scris la punctul 2, în cadrul ședinței îi putem include și pe frații și surorile mai mari. Va fi o ocazie în care pot interacționa cu bebelul care este pe drum… Și, în plus, știm deja cât de important este să cultivăm o relație armonioasă și pașnică între frați! Cine ar vrea un mini-război mondial în propria casă?

ședință foto maternitate
sura foto: littlesunshine.ro, edit: Canva

4. Te vei simți frumoasă, puternică și le vei putea arăta tuturor asta

O ședință foto, indiferent de natura ei, te va face să te simți încrezătoare, în control, divină!

Multe femei aleg să sărbătorească schimbările prin care a trecut corpul lor în timpul sarcinii, altele femei sunt mai conservatoare. Important e să fii în largul tău și să te arăți lumii așa cum te simți și să arăți cât simți. Tu ești în centrul atenției!

5. Îți va fi dor de burtica ta

Da, da! Chiar dacă te va încurca la un moment-dat să te încalți, ți se va face dor de ea! Îți vor lipsi și toate senzațiile. Sarcina e o perioadă dificilă, da! Însă e și magică și nu am văzut nicio mămică să nu-i fie dor să să nu vorbească cu o nostalgie dulce despre acest subiect.

sura foto: littlesunshine.ro, edit: Canva

LittleSunshine Studio: alegerea ideală pentru ședința ta foto de maternitate!

Evident, știu și unde vreau să aibă loc ședința mea foto de maternitate: LittleSunshine Studio. Echipa lor este una de oameni pasionați de fotografie care lucrează cu drag alături de mămici, dar și de copii, realizând adevărate opere de artă. În plus, pentru o experiență unică și luxuriantă, au și o gamă variată de rochii pentru maternitate concepute special pentru a flata corpul și a pune în evidență sarcina într-un mod frumos și elegant.

Viitoarele mămici au la dispoziție trei tipuri de pachete cu durate diferite, un număr mai mare sau mai mic de ținute și de poze livrate:

Dar… calitatea imaginilor din colajele ce ilustrează acest articol cred că vorbește de la sine. Emoția se simte, e acolo!

Gândește-te o ședință foto maternitate e un cadou pentru tine și pentru familia ta! E un cadou bine-meritat pe care eu mi-l voi acorda și așa te sfătuiesc și pe tine să faci!

Ori poate ai trecut deja printr-o experiență de genul, caz în care m-aș bucura să o împărtășești cu noi într-un comentariu!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: