Jurnal de SuperBlog 2021. Episodul 1

Jurnal de SuperBlog
sursa foto: pexles.com

Deja au apărut șase probe din această ediție de SuperBlog, iar eu am postat patru dintre articole – fix câte au avut deadline până azi, 14 octombrie. Când oare a zburat timpul? Parcă mai ieri eram împotmoliți în noroi pe la Pecineaga gândindu-ne dacă vom mai ajunge în timp util pentru a ne dichisi pentru gală… Eh, dar nu-i timp de discuții filosofice, suntem deja în fața faptului împlinit: competiția e în plină desfășurare, iar acestea e primul episod al jurnalului de SuperBlog 2021 edition.

Înainte de a merge mai departe, trebuie totuși să vă mărturisesc ceva! Atunci când m-am înscris, mi-am propus să scriu doar dacă voi avea timp. Știți voi, new job, new life, multe responsabilități și toate cele. Dar, acum, în plin avânt competițional parcă mă văd integralistă. Nici nu apare bine o probă că mie mi se și învârt rotițele. Bine, la primele două probe s-au deplasat mai greuț un pic. Nu prea am mai scris în septembrie și a trebuit să le ung cu puțin ulei pentru a reveni la starea lor normală de funcționare. Însă de ultimele două articole chiar sunt mândră, dar… hai mai bine să le luăm pe rând!

Dar, asta nu înseamnă că pentru probele trei și patru ideile de articol mi-au venit așa… ca prin magie!

Pentru Fares am avut cu totul alt text până marți la 17:00 când am terminat programul, am început să corectez niște typos și am realizat că puteam face totul complet diferit și mult mai creativ! Așa că m-am pus pe șters, reformulat, scris și… a ieșit ce a ieșit.

Proba patru a stârnit destule controverse. Și mie mi s-a părut un pic… diferit să scriem despre o persoană și nu despre un produs. Însă apoi mi-am zis „la naiba, doar am atâtea interviuri pe blog, singura diferență acum e posibilitatea unui premiu!”.

Nu am putut participa la conferința susținută de Valentin Anghel din motive personale și obiective, dar asta nu m-a  oprit să-i trimit Claudiei niște întrebări și bine am făcut! Am avut de ce mă lega în interviul meu și am putut selecta și din întrebările care mi s-a părut că se potriveau cu viziunea mea. Sunt mândră de rezultat, dar tot am emoții cu privire la partea de creativitate. Voi vedea rezultatul peste o săptămână însă cred că cel mai important lucru e ca eu să fiu mulțumită de rezultat și sunt!

În altă ordine de idei azi a venit prima notă și a fost destul de bunicică pentru un articol pe care știam că-l puteam face mult mai bine. Ori poate am devenit eu prea exigentă, dar nu mai contează! Am obținut chiar și un premiu, deci  yaaaay me! Sunt curioasă și de celelalte, evident, așa că urați-mi succes!

Vouă cum vi s-au părut primele mele articole din această ediție de SuperBlog?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021