Jurnal de SuperBlog 2021. Episodul 2

Jurnal de SuperBlog
sursa foto: rawpixel.com, edit: Canva

Vineri dimineața. Mai am un pic, vreo 20 de minute, de răgaz până să pornesc laptopul de muncă și să devin Diana aia profi care cândva doar visam să fiu.

Acum e așa liniște în casă. Soarele auriu de final de octombrie îmi bate ușor în geam, cafeaua mea Etolia emană o aromă îmbietor de catifelată.

Mai arunc câte un ochi pe pagina SuperBlog, dar încă e devreme, probabil un pic mai încolo o să apară și proba cea nouă, proba cu numărul 13. Cred că am ajuns pe la jumătatea competiției și până acum totul merge bine. Știți deja: notele mele o să le aflați mai târziu așa că, până atunci, dacă nu sunteți înscriși în competiție aflați de la mine doar atât: sunt bine.

Oricum, ediția asta e diferită pentru mine. Am învățat să mă detașez, să citesc articolele celorlalți fără a le mai compara cu ale mele și asta îmi face bine: nu-mi mai zdruncin moralul așa ușor. Oricum, scopul meu în această ediție e să fiu mai bună decât mine însămi și doar atât.

Am început să scriu diferit, să ignor un pic (sau un pic mai mult) modelul AIDA. Scriu mai mult ca mine, mai în stilul în care aș scrie pe Illusion’s Street, dar cu un strop de SEO.

Cumva, chestia asta merge de minune. Se vede, cred. Dar, recunosc, mai sunt momente în care impostoarea din mine încearcă să-și facă de cap. Însă o amuțesc repede cu ajutorul lui Matthew Mcconaughey 😀

Însă e suficient despre mine. Spuneți-mi despre voi: ce mai faceți? Cum mai sunteți? Și, dacă aveți timp lăsați-mi și părerea voastră despre articolele mele din SuperBlog 2021!

D.

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!

 

Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: