Jurnal de SuperBlog 2021. Episodul 3

jurnal de SuperBlog
sursa foto: canva.com

Episodul acesta din jurnal ar putea la fel de bine să se numească „refulare”. Și, da, știu, vremea lui ar fi fost abia vinerea viitoare. Însă simt nevoia să mă descarc așa că o să încep abrupt.

Uneori mi se pare… ba nu, am certitudinea că încrederea mea în mine e cât o ceapă pricăjită. Da, știu la exterior se vede altceva. Poate mi-am greșit vocația și-ar fi trebuit să mă fac actriță, who knows? De fapt, nici nu contează asta acum, poate într-un alt articol.

Acum vorbim strict de ceea ce scriu și, știu SuperBlog e, în primul rând o competiție cu tine însuți. Dar, în același timp, e și o competiție cu un regulament ce trebuie respectat și de mine, dar și de alții. Se mai dau și note și uneori e trist să vezi că nu îți este apreciată munca. Nu știu alții cum sunt, dar un articol de SuperBlog pe blogul meu trece prin destul de multe etape:

Da, e multă muncă. Și uneori e apreciată, alteori nu. Înțeleg: nu poți rezona cu toată lumea. Dar, cum rămâne cu articolele mai puțin muncite care iau aceeași notă ca a mea? Cum rămâne cu probele unde se spune că se punctează aspectul blogului și optimizările pentru ca în final să nu se puncteze?

Deși sunt pe un loc fruntaș, am început să am gânduri de renunțare fix acum, la jumătate. Asta pentru că am obosit și pentru că mă tem că se va întâmpla iarăși ce s-a întâmplat în SuperBlog 2020. Și mi s-ar părea nedrept să muncesc atât și din nou să fie la fel.

Așa că… săptămâna aceasta e plină de confuzii. Vreau să câștig pentru că merit asta. Însă pe de altă parte… am obosit.

Voi, ce ziceți? Vă plac articolele mele din competiție?

D.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: