CashClub: clubul shopaholicilor pasionați #smartshopping

#smartshopping cashclub
sursa foto: Canva, edit: Canva Pro

Cuprins

Știți filmul Azi 13, mâine 30? Dacă nu, iată un scurt rezumat: o adolescentă cam ștearsă, un pic prea tocilară, la aniversarea de 13 ani își pune dorința de a avea 30 de ani. Spre surprinderea ei, ziua următoare se trezește având cu 17 ani mai mult, o garderobă impresionantă și cam tot ce poate visa o puștoaică.

Cam așa îmi imaginam  și eu pe când  aveam 13 ani viața la 30: o fashionistă cu o garderobă doldora de haine și pantofi musai Manolo Blahnik cum văzusem (pe furiș) în Sex And The City. Practic, credeam că-mi voi duce viața după direcția clară trasată de Carrie Bradshaw în serialul cu pricina: „îmi plac banii acolo unde îi pot vedea: în dulapul meu”.

Azi, la 30 și un pic, lucrurile nu stau chiar așa. Da, îmi place să cumpăr lucruri. Dar, în mare parte,  cumpăr mai multe cărți decât haine. Pe locul doi, vin chestiile pentru bucătărie: orice de la veselă și gadget-uri la condimente. Abia apoi vin pantofii și hainele.

Sigur, a fost o vreme când cheltuiam cu aceeași ardoare a shopaholicelor din filmele și serialelor pentru fete. Orice vedeam, trebuia să îl am! Am avut o lună pe care am încheiat-o aproape pe zero din cauza asta. Atunci am realizat că trebuie să schimb ceva, că trebuie să abordez totul din alt unghi. Am făcut un pic de research și din tab, în tab am ajuns fix în locul potrivit: în locul unde shopaholicii ca mine puteau face cumpărături și să primească bani înapoi!

Nu, nu vorbesc de cine știe ce inginerii financiare complicate, nici n-am hackuit vreun site! Am intrat într-un club, unul special gândit pentru mine: CashClub!

#smartshopping cashclub
sursa foto: Canva, edit: Canva Pro

Ce este CashClub ?

CashClub a început ca o platformă de cashback. Însă în prezent platforma a evoluat și oferă și alte soluții de #smartshopping, dar și de obținere de venituri. Sună bine, nu?

Motive pentru care și voi trebuie să intrați în CashClub

„Să fii un cumpărător inteligent e primul pas spre a deveni bogat!” spune miliardarul american Mark Cuban. Ce spun eu? Spun că Mark are mare, mare dreptate!

De când folosesc CashClub, am descoperit beneficiile #smartshopping-ului. Tot ce vă pot spune e că nu înseamnă să-ți înfrânezi dorințele, ba din contră, trebuie să ți le îndeplinești însă cu cap!

Să faci #smartshopping înseamnă, în primul rând, să nu te avânți din prima, ci să-ți cântărești bine opțiunile. Mai înseamnă și să profiți de oportunități fie că vorbim de reduceri, fie că vorbim (iarăși) de cashback.

Dar, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt! Vă invit să descoperiți motivele pentru care trebuie și voi să vă înscrieți în acest club special, clubul cumpărătorilor inteligenți!

5 posibilități de #smartshopping și realizare venituri în CashClub și tot atâtea motive

#smartshopping cashclub
infografic realizat în Canva Pro

1. Promoții și cupoane

Cui nu-i plac reducerile, nu-i așa? Ei bine, pe CashClub suntem cu un pas mai aproape: o secțiune a platformei este integrată cupoanelor de reduceri. Acestea sunt, mai exact, coduri de reducere exclusive oferite de cele 800 de magazine partenere. Ele pot fi aplicate pe coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda. Spoiler: tocmai ce-am aruncat o privire și am observat niște reduceri tare tentante, chiar și de 90%!

2. Comparatorul de prețuri

Un cumpărător inteligent va face întotdeauna alegeri inspirate! Lui nu i se va întâmpla să cumpere ceva și apoi să realizeze că era mai ieftin în altă parte. De ce? Care e secretul? Niciunul, el doar știe că în platforma CashClub are la dispoziție un comparator de prețuri prin intermediul căruia poate identifica prețul unui produs în toate magazinele partenere unde acesta este disponibil.

3. Cashback, my love!

De departe metoda mea preferată de economisire este cashback-ul. Nu cred că trebuie să explic de ce! Cărei femei nu i-ar plăcea să facă shopping și să primească bani înapoi? Oh, cred că și domnii sunt încântați de așa idee!

Cum spuneam mai sus, în platformă sunt deja 800 de magazine partenere. Tot ce trebuie să facem noi este să accesăm link-ul magazinului fie de pe site, fie din aplicația mobilă (vă las mai jos butoanele de descărcare pentru Android și IPhone), să cumpărăm ceea ce ne dorim și să ne bucurăm de banii primiți înapoi!

cashclub
sursa foto: Canva, edit: Canva Pro

Altfel spus, în aproximativ 45 de zile, primim înapoi între 1 și 30% din prețul achiziției realizate prin CashClub. Apoi, în momentul în care în cont strângem minim 50 de lei putem transfera banii în contul bancar. Ori îi putem păstra în CashClub, fondurile nu expiră!

💡Pro tip:

Dacă aveți de gând să folosiți versiunea desktop a site-ului, ar fi bine să instalați și extensia pentru Google Chrome. Așa, de fiecare dată când vizitați un magazin partener, veți fi notificat că puteți primi cashback la cumpărăturile realizate!

4. Sharing is caring... and winning cu programul de referral

Însă CashClub nu e doar despre cumpărături inteligente și cashback! Puteți câștiga bani și în alte moduri. De exemplu, dacă intrați în contul vostru, aveți la dispoziție un link de refferal pe care îl puteți trimite prietenilor. Dacă aceștia îți fac cont și plasează o comandă validă, voi veți primi 30 de lei. Mai mult de atât, situația este una de tip win-win, astfel că și ei vor primi 30 de lei pentru acea comandă! Iată o oportunitate pe care nu puteți să o ratați, mai ales că aplicația CashClub încă este gratuită pentru toți utilizatorii!

5. Link-urile de afiliere: o altă metodă de a câștiga bani

Eh, chiar și un shopaholic mai are nevoie de o zi de pauză. Însă chiar și atunci poate face bani prin CashClub distribuind pe rețelele sale sociale link-uri de afiliere ale magazinelor partenere. Apoi, dacă cineva face o achiziție după ce urmează acel link, comisionul îi va reveni celui care a distribuit link-ul. Sună bine, știu! Și nici nu-i complicat să obțineți un astfel de link:

Deci, ce mai așteptați?

Cum spuneam, CashClub e, la ora actuală, gratuit pentru toți. Trebuie doar să vă faceți un cont și puteți începe să faceți și voi #smartshopping. Ori, poate vă tentează posibilitate de a câștiga ceva bani?

Indiferent de preferințe, CashClub e alegerea inteligentă! Și încă ceva: uite-acuș e Black Friday, deci grăbiți-vă!

cashclub
sursa foto: Facebook @cashclub.ro

Cum m-am schimbat de când sunt în CashClub

De când am descoperit CashClub, viața mea s-a schimbat! Sigur, mai am momente în care cumpăr cam tot ce văd, mai ales când prind reduceri. Însă fac lucrurile mai cu cap! Sunt cu un ochi pe reduceri, compar prețuri și primesc și cashback.

În plus, observ că am început să pun în practică și alte obiceiuri de #smartshopping, iar rezultatele încep să se vadă și pe acest plan. Cred că important este să începi, iar pe urmă lucrurile vin de la sine, natural.

Până și oamenii apropiați au observat schimbarea și unii sunt chiar mirați de transformarea mea. Prea eram mână largă înainte, zău!

 

infografic realizat în Canva Pro

Însă am vorbit destul despre mine, iar vorba multă e sărăcia omului. Aș vrea să știu ce obiceiuri de #smartshopping aveți voi și, evident, dacă sunteți și voi membri CashClub?

Articol scris pentru SuperBlog, proba nr. 16.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021