Ce-și dorește o bucătărie cu Ambition de la Moșu’

Ambition Crăciun
sursa foto & edit: Canva Pro

Cuprins

Ce ar vrea bucătăria mea cu Ambition, scrisoarea ei către Moșu'

Dragă Moș Crăciun, 

Toți umanii mei îmi spun că ești darnic și bun. Eu, să știi, nu îți cer jucării, cum ți-ar cere alți copii! De fapt, nici nu-s copil! Sunt o bucătărie specială, cum îmi spune umana principală.

Tocmai de aceea, m-am gândit să-ți cer ceva nu neapărat pentru mine, deși sunt sigură că știi că sunt o bucătărie cooperantă și cu Ambition. Eu îți cer un cadou pentru ea! Știu cât de mult îi place să migălească tot timpul la preparate care mai de care. Uneori parcă și-a greșit meseria! Prea e toată ziua în chef mode de zici că e unul dintre bucătarii pe care-i urmărește la TV Paprika! Ba mai mult, iubește atât de mult să gătească încât mai mereu îmi face câte un cadou: ba un aparat care face te miri-ce, ba o oală din inox ori o față de masă care să îmi dea un aer cochet!

E tare darnică, umana mea, știu! Tocmai de aceea m-am gândit să-i fac o bucurie. Știu cât de mult își dorește un set tacâmuri așa cum avea mama ei: elegant, din oțel inoxidabil, împachetat într-o cutie elegantă de parcă ar fi un cadou de la un magazin de lux. Ah, Moșule ce bucuroasă ar fi! O și văd zâmbind cu gura până la urechi!

Și, dacă nu-i prea mult, aș cere și o tigaie grill nouă. Știi, avea una, dar a împrumutat-o și așa a rămas! Și cât îi plăcea ei să gătească la ea somon, fripturi de pui și de porc, vinete… Mmmm, parcă simt aromele, tu nu?

Deci, ce zici, Moșule, mă ajuți să-i fac o bucurie?

Îți mulțumesc tare, tare, tare mult!

Cu drag,

Bucătăria lui D.

 

wishlist bucătărie cu Ambition
sursa foto: Dajar magazin, edit: Canva Pro

Cum m-am transformat în ajutorul lui Moș Crăciun cu ajutorul Dajar magazin

E clar, am băut prea mult rosé! Sigur, altă explicație nu există! Altfel cum de am perceput eu aceste dorințe?

Da, am o conexiune specială cu bucătăria mea. Mereu când pășesc în ea parcă se întâmplă ceva magic, parcă mă transform! De mică am fost pasionată de acest domeniu, de mică am urmărit cu atenție toate operațiunile culinare ce se efectuau în fața mea ca o adevărată desfășurare de forțe: sunete, arome, texturi. Abia așteptam să treacă timpul și să-mi intru și eu în rol! Dar, nu mă așteptam ca totul să fie așa… magic!

Multora gătitul li se pare o corvoadă, dar nu și mie. Eu încă văd bucătăria ca atunci când eram copil: un tărâm fermecat, unde alchimiștii au descoperit savoarea deplină. Din acest motiv îmi iubesc bucătăria și am dezvoltat o conexiune specială cu ea. Hmmm, acum că spun asta, mi se pare că nu rosé-ul e de vină, ci doar imaginația mea de scriitor dând glas dorințelor ei! Mereu am știut ce vrea. Și, dacă mă gândesc bine, un set de tacâmuri ar fi un cadou de Crăciun minunat atât pentru ea, cât și pentru mine!

Ce-ar fi să mă transform eu în ajutorul Moșului? Chiar nu mi-ar fi greu: pot apela la Dajar magazin, aliatul meu de încredere, unul dintre jucătorii de top de pe piața produselor pentru casă și bucătărie din Europa Centrală și de Est! Ah, desigur! E punctul ideal de pornire!

  • videoclip realizat cu aplicația Breakout Clips, foto: captură de ecran cu o pagină din site-ul Dajar Magazin

Mă duc să mă „înarmez” cu laptopul personal, deschid atelierul Moșului pentru cei care-și iubesc bucătăriile, site-ul Dajar magazin de care am amintit deja. Mă duc la pagina cu produse Ambition România căci acestea sunt fix pe gustul meu și al bucătăriei mele. Această marcă a fost special dezvoltată de Dajar cu maxim de atenție la fiecare detaliu al plăcerii culinare pe care o oferă, îmbinând cu succes în această ecuație design-ul original și soluțiile de calitate. De aici am pornit dotarea bucătăriei mele și tot de aici îi fac mereu câte o bucurie, așa că e imposibil să dau greș și acum!

Am găsit rapid un set tacâmuri elegant și o tigaie tip grill. Le-am adăugat în coș și apoi am realizat că bucătăria mea își dorea mai mult! Însă, rațională cum e ea și cum sunt și eu, a încercat să fie budget wise în dorințele ei. Dar, hei, doar o dată e Crăciunul, vorba lui Ștefan Bănică Jr.!

Ce am mai adăugat în tolba virtuală?

La fel ca mine, bucătăria mea e o cochetă și jumătate! Așa că am decis să o accesorizez cu un serviciu de masă elegant, din porțelan New Bone China de înaltă calitate. O știu eu mai bine, iubește fashion-ul gastronomic, iar serviciul ales îi va pune în evidență atât frumusețea, dar și toate preparatele la care contribuie prin eficiența ei!

wishlist de bucătărie cu Ambition
sursa foto: Dajar magazin, edit: Canva Pro

Mai știu că dorința ei secretă e ca eu să fiu mai organizată în ceea ce privește depozitarea condimentelor. E cam singurul departament unde mie nu-mi iese chestia cu organizarea căci mereu experimentez! Așa că am mai adăugat în tolba mea virtuală și două seturi de recipiente pentru condimente cu suport rotativ. Sunt convinsă că apoi o voi auzi cântând Jingle Bells de bucurie că în compartimentul de condimente e, în sfârșit, ordine!

Apoi m-am uitat prin oferta de oale și tigăi. Eu le am pe ale mele de când m-am mutat. Unele arată bine, dar de altele am cam abuzat, așa că am mai dat click și pe un set de șase oale din inox. Știu, știu, bucătăria mea e una de apartament, dar e și filantropică, micuța! Voi dona câteva oale fetelor de la țară cărora le ofer și haine în perioada aceasta. Așa, fericirea se va dubla! Crăciunul e și despre bucuria de a dărui!

Hmmm, oare ar mai vrea ceva bucătăria mea? Ce o face pe ea cu adevărat fericită? Ah, da! Aroma de cafea cu un strop de lapte și scorțișoară, momentul acela din zi în care sunt doar eu cu ea, planificând ce minunății vom face! Totodată, ea iubește esteticul, așa că hai să mai adaug și un set de cafea asortat cu serviciul de masă!

sursa foto: Dajar magazin, edit: Canva Pro

Abia aștept să împărtășesc spiritul Crăciunului cu bucătăria mea

Ce bine mă simt acum! Oare așa s-o simți și bărbosul preferat al planetei? Hmmmm, cine poate ști! Oricum e minunat! Știu că am făcut niște alegeri grozave pentru bucătăria mea. Abia aștept să le utilizăm împreună, să pregătim și să le servim celor dragi lucruri minunate pe fundal cu colinde de-ale noastre, neaoșe, interpretate de Hrușcă, dar și cu piese internaționale!

De-abia aștept să vină curierul! Mi-am propus să împachetez frumos cadourile și să le desfac abia pe 25 decembrie, desigur, în bucătărie! O să prepar special pentru acel moment niște prăjiturele cu multă esență de rom, cacao și stafide și un ceai de zahăr ars, cum e tradiția în familia mea! Ah, ce frumos va fi! Și, din nou, ce frumos să să faci pe Moșu’, mai ales când nu trebuie să vii de prin nămeți pentru a aduce daruri. Și, e și mai fain, când ai ajutoare de soi: Dajar magazin și Ambition România – mai bine nici spiridușii nu s-ar descurca!

Da, eu am intrat deja în vibe-ul sărbătorilor. Cred că în curând o să scot beteala, decorațiunile, iar prima încăpere ce va primi un makeover va fi bucătăria, doar cu ea mă înțeleg cel mai bine! Până atunci, spuneți-mi ce credeți că-și doresc bucătăriile voastre de Crăciun? Dar, voi ce vă doriți?

 

wishlist de bucătărie cu Ambition
sursa foto: Facebook Dajar magazin, edit: Canva Pro

P.S.

Spuneți-mi, vă rog, dacă sunt singura care comunică așa cu bucătăria ei sau e de vină rosé-ul?

Mulțumesc,

D.

Articol scris pentru SuperBlog 2021, proba nr 18.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: