Anyoli. Amintiri încapsulate

Anyoli
sursa foto: Facebook Anyoli Romania, edit: Canva Pro

Cuprins

Sunt o femeie a secolului XXI. Nu mă tem de nimic. Iau decizii pe care în alte vremuri doar bărbații se încumetau să le ia. Mă avânt în situații complicate, iar uneori acestea par să mă lase cu avarii serioase, dar mereu reușesc, cumva, să mă ridic mai puternică.

Cu toate acestea, în esență, sunt același amalgam de sentimente ca toate predecesoarele mele. Mă învârt printre contrastele lumii și nu mereu reușesc să disting răul de bine sau binele de… mult mai bine. Îmi plac poveștile siropoase cu happy end, ciocolata, vinul dulce și florile. Dar, cel mai mult îmi place să fiu auzită, văzută și iubită de omul meu drag.

M-am purtat mereu cu decență. Am dat mereu 110%, nu am luat nimic de-a gata. Îmi port singură de grijă, nu sunt neajutorată nici măcar atunci când am mâinile în lampa pentru manichiură. Am întâmpinat și întâmpin totul cu un zâmbet.

Pe scurt, sunt așchie din trunchiul din care am sărit. Sunt la fel ca ea, ca mama mea. Ea e modelul meu, profesoara mea, eroina mea. Ea m-a învățat determinarea și reziliența. Ea m-a învățat să-mi susțin ideile până-n pânzele albe. De la ea am moștenit capacitatea asta imensă de a iubi până la infinit și dincolo de atât. Niciodată cuvintele nu îmi vor fi îndeajuns să îi mulțumesc, iar gesturile ar fi cu siguranță prea mici. Ei îi datorez tot ceea ce sunt și ce voi fi. Dar, totuși, asta nu înseamnă că nu pot încerca, nu? Mai ales acum că am descoperit gama de bijuterii cu stocare inteligenta Anyoli.

O viață de amintiri

fotografie din arhiva personală, edit: Canva Pro

Știu, știu, pentru oricine mama lui e cea mai bună. Dar, mami meu e diferită. Chiar e cea mai bună! În perioada aceea tulbure a adolescenței când mai toți își vedeau mamele drept inamici, a mea era prietena mea cea mai bună. Sigur, nu era mereu de acord cu ce făceam. Însă m-a lăsat să mă lovesc de câteva ori cu capul de pragul sus și să-mi dau seama singură că ea avea dreptate. Apoi, când mă întorceam la ea, nu-mi reproșa nimic, doar mă lăsa să-i plâng în brațe. Așa, parcă totul îmi trecea la fel de repede ca atunci când eram mică și ea îmi pupa bubele de pe genunchi.

Cu mami am avut cele mai tari experiențe de shopping, deși uneori mă enerva că niciun defect al hainelor pe care mi le doream nu scăpa ochilor ei de CTC-istă. Și ce mai iubeam să stăm pe terasă la Alpina mâncând gogoși cu ciocolată!

Mă leagă multe de mami meu. Râsete, cafele băute dimineața pe balcon, zeci de kilograme de musaca gătite împreună plus alte zeci de tort de zahăr ars,  lecții pe care ea mi le-a oferit fără să știu. Ea e eroina mea, profesoara mea, datorită ei sunt tot!

Nu știu câți dintre voi știți, dar ziua ei pică fix în ziua de 25 decembrie. Așa că am căutat mereu să fac ziua aceasta specială, să nu o las să cadă cumva în umbra sclipicioasă a bradului de Crăciun. Am căutat mereu să-i ofer ceva deosebit, dar cumva mi se pare că până acum am reușit doar parțial să-mi îndeplinesc misiunea. Anul acesta, așa cum spuneam mai sus, vreau să îi ofer ceva special. Vreau să îi ofer o bijuterie Anyoli în care să salvez o amintire, un mesaj, ceva special pentru noi două, ceva care să rămână.

Ce suntem noi, dacă nu doar o acumulare a amintirilor noastre?

Anyoli - cadouri cu suflet

anyoli
sursa foto: Facebook Anyoli Romania, edit: Canva Pro

Cum de am încredere într-un brand nou lansat pentru acest cadou special? Simplu: ceea ce fac ei e unic! Bijuteriile inteligente se disting, în primul rând, prin aspect. Lucrate manual, produsele din gama Anyoli cuceresc prin atenția la detalii și prin unicitatea lor căci, la fel ca oamenii nu există două pietre semi-prețioase la fel. Dar, aceasta este doar prima impresie pe care o conferă aceste bijuterii. Ce le face cu adevărat speciale este tehnologia patentată data on things prin intermediul căreia putem încărca un mesaj pentru persoana căreia dorim să-i oferim acest cadou.

Practic, Anyoli devine un mesager al emoțiilor, lucru ce poate fi dedus din numele său care în hindi înseamnă „Mesagerul lui Dumnezeu”. Totodată, numele brandului, derivă și din numele pietrei Aniolite: o piatră cu puteri tămăduitoare, ce pune în legătură inima și mintea.

Știu: e greu să alegi un cadou care să fie perfect, dar Anyoli ne permite acum să înglobăm o fărâmă din sufletul nostru într-o bijuterie și s-o oferim drept cadou la ocazii speciale: logodnă, botez, majorat, ziua mamei, unei aniversări pe care vrem să le facem de neuitat (cum am ales eu) ș.a.m.d.

Tehnologia care aduce amintirile la viață

sursa foto: Facebook Anyoli Romania, edit: Canva Pro

Deja vă e mai clar motivul pentru care am ales Anyoli. Dar, cumva cred că ar trebui să vă vorbesc mai mult despre tehnologia din spate. Poate că ați ridicat sprâncenele când ați aflat că vreau să ofer un cadou hi-tech îmbrăcat într-o bijuterie. Da, mami e grozavă, dar nu e atât de tech savvy. Însă nici nu trebuie să fie! Indiferent despre ce produs vorbim, fie o pereche de cercei inteligenti, fie o brățară, un colier sau lănțișor cu pandantiv,  un inel sau niște butoni, toate folosesc un principiu simplu, ușor de folosit.

Tehnologia data on things, așa cum spuneam, este o inovație care îi aparține creatoarei Anyoli, Nadia Vișan, care a lucrat la ea vreme de aproape doi ani alături de o echipă de IT-iști români. Cu ajutorul ei, putem încărca în orice obiect mesaje pentru cei dragi. Acestea pot fi în format text, video, imagine sau link. Putem încărca documente cu însemnătate deosebită, cum ar fi Biblia. Astfel, Anyoli, este un cadou viu! Iar partea cea mai bună e că mesajul are garanție pe viață! Așa, avem certitudinea că vom fi mereu alături de cei dragi.

Cum transmitem un astfel de mesaj? Nimic mai simplu:

La fel de simplu este și modul prin care cel care primește cadoul se poate bucura de el. Trebuie doar să aibă un telefon cu datele mobile / Wi-Fi și NFC activat, aplicația Anyoli instalată și să atingă cu acesta bijuteria inteligentă. Odată citite, mesajele pot fi accesate și offline. Ba mai mult, putem schimba mesajul ori de câte ori dorim.

Deși sunt un om care scrie, știu mai bine ca oricine că nu mereu sunt de ajuns cuvintele, dar, uite cum tehnologia și simplul gest de a dărui ne ajută să ne exprimăm sentimentele cele mai profunde într-un mod atât de simplu, de cald și adecvat oricărei vârste.

Mesajul de dincolo de mesaj

Desigur, dincolo de ceea ne dorim să transmitem, pietrele bijuteriilor Anyoli sunt un mesaj în sine.

După cum vedeți, toate pietrele sunt alese special pentru a fi un talisman pentru cele care le poartă. Însă eu voi alege piatra cea mai specială: Madre Perla albă, piatra centrală a colecțiilor Anyoli. Este un simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență, adică fix unul dintre lucrurile pe care le admir la mama mea. Ce mesaj subtil mai potrivit poate fi decât aceasta încapsulat în piatra ce protejează mamele?

Desigur, aș putea plusa alegând produsul dintr-una dintre cele patru colecții Anyoli:

Toate îmi par potrivite pentru cadoul meu. Toate simbolizează iubirea în forma ei cea mai pură. Dar, cred că pentru ceea ce vreau eu să transmit o să aleg colecția Love. Iubirea a fost cea mai de preț lecție pe care am primit-o încă de mică, e ceea ce reflect lumii și ceea ce vreau să ofer zi de zi. Și tot iubirea e sentimentul ce mă leagă pe veci de mami.

Emoția pe care vreau să o ofer

Anyoli
sursa foto: Facebook Anyoli Romania, edit: Canva Pro

Acum înțelegeți, de ce bijuteriile inteligente Anyoli sunt primele bijuterii cu suflet. Cu ajutorul tehnologiei, ele încapsulează amintiri, iar pietrele prețioase și modul în care bijuteriile sunt create îl amplifică.

V-am spus ce tip de piatră semi-prețioasă voi alege și din ce colecție va face bijuteria. Dar, mai trebuie ceva! Emoția! Aceia dintre voi care mă cunosc și offline, cred că o bănuiesc deja.

Când aveam 18 ani, în preajma vacanței de Crăciun, de fapt în ultima săptămână de școală, într-o dimineață rece și înzăpezită, mami nu a mai putut să se ridice din pat. Au urmat cele mai gri sărbători, cu mami în spital și o tonă de incertitudini. Nici nu a vrut ca eu și sora mea să venim să o vedem. Nu voia să ne marcheze cumva imaginea ei țintuită pe un pat de spital și toată dezolarea din jur.

Din fericire, a revenit acasă pe 30 decembrie. Se sprijinea de tati și pășea încet, parcă temându-se de fiecare pas. Însă era bine și asta conta. Ușurarea pe care am simțit-o atunci nu o pot descrie în cuvinte. Parcă toată greutatea lumii mi s-a luat de pe umeri.

Sigur, a venit apoi o lungă perioadă de recuperare pentru ea. Cu trezit mai devreme pentru toți din casă pentru a o ajuta să-și facă exercițiile și să se îmbrace. Dar, a izbutit! A devenit din nou independentă și nu o dată a uimit medicii cu rezultatele ei.

În mesajul meu îi voi mulțumi, cu siguranță, pentru lecția de reziliență pe care mi-a predat-o. Ea m-a învățat să lupt când totul îmi stă împotrivă, să nu clintesc din loc. Dar, ea m-a învățat mai mult de atât, ea m-a învățat tot. Datorită ei, azi sunt eu! Pentru toate astea, nu îmi vor ajunge zilele să-i mulțumesc. Însă cu Anyoli am decis să mai fac un pas și să-i ofer ceva prin intermediul căruia voi fi mereu alături de ea, la orice pas ce îl va face. Iar asta îmi bucură sufletul!

  • Foto video: Facebook Anyoli Romania, edit: Breakout Clips

Dar voi, cui îi datorați totul și ce i-ați transmite prin intermediul unei bijuterii Anyoli?

Articol scris pentru SuperBlog 2021, proba nr. 20.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: