Despre Gala SuperBlog 2021: emoții online, trofeul, discursul etc.

gala superblog 2021

Cuprins

O să încep abrupt acest articol spunându-vă că, da, o parte din mine își dorea să fi avut o gală live. O gală unde să le pot mulțumi oamenilor datorită cărora am ajuns până aici ori măcar unora dintre ei. O gală după care să stăm la povestit până târziu.

Pe de altă parte, trebuie să fiu sinceră.  La interior sunt doar emoție și nu știu cum aș fi gestionat totul. Chiar și acum mă uit la trofeu și parcă nu-mi vine să cred, parcă mă copleșește bucuria, dar și responsabilitatea pe care mi-o conferă. Așa că, da, am realizat rapid că e mai bine că gala SuperBlog 2021 s-a ținut online.

Cum a fost Gala SuperBlog 2021?

De fapt, pentru mine gala a început mai devreme, în cel mai neoficial mod, dar și în cel mai aventuros și asta datorită traficului bucureștean. Oh, da, am avut ceva piedici până să ajung să mă întâlnesc cu Albert și Claudia în seara aia rece de decembrie. Dar, până la urmă acest gen de aventuri creează amintiri, dar și skill-uri ce ne vor fi de folos pe viitor!

Deci, da, am avut trofeul până să înceapă gala, iar eu tot nu m-am dezmeticit până sâmbătă. Nu m-am dezmeticit nici acum când mai am un pic și împlinesc o săptămână de conviețuire cu el.

Dar, la naiba, nu despre asta era vorba, ci despre cum a fost la gală! A fost frumos, am revăzut oameni dragi și am asociat fețe unor nume și poze. E altceva când vezi omul în 3D, dacă pot spune așa, când îl auzi vorbind liber, îl percepi altfel… A fost frumos, am și râs, am dezbătut și am aflat multe despre participanți mai noi sau mai vechi. Am primit și premii adiționale de la Farmec (care a ținut neapărat să păstreze tradiția) și Eden Grand Resort.

Însă cel mai important pentru mine a fost că în ciuda emoțiilor, eu zic că mi-a ieșit un discurs bunicel (chiar dac la început mi se pare că vorbeam pe repede înainte). Dacă sunteți curioși, vi-l las chiar aici, am setat ca video-ul să înceapă fix de când apar eu, dar dacă aveți timp puteți viziona toată gala SuperBlog 2021 de la prima secundă:

Poate cea mai importantă lecție pe care mi-a oferit-o trofeul SuperBlog 2021

Am scris deja despre cele trei lucruri care mi-au asigurat succesul în SuperBlog 2021. V-am explicat cum am gândit, cum am găsit inspirație, cum am structurat totul și multe altele.

Cum am spus și în discurs, competiția asta mi-a oferit încredere în mine. M-a învățat să fiu mândră de ceea ce scriu, să-i arăt lumii ce pot și știu. Practic, am devenit mult mai asumată datorită ei. Totodată, a fost și un imbold pentru a învăța, a descoperi lucruri noi legate de SEO, content marketing și toată lumea asta în care am început să mă învârt.

Însă recent am mai realizat ceva. La gala din 2019, am avut ocazia de a ține pentru o clipă trofeul Danei (a.k.a Anaphielle) și mi s-a părut greu, serios, extrem de greu! La fel, la gala din primăvară am ținut în mână trofeul Oanei și, deși era la fel cu primul, nu mi s-a mai părut atât de greu.

Acum… trofeul meu mi se pare mult mai ușor, ba chiar îmi e și frică să nu cumva să-l scap!

gala superblog 2021

Toată acea greutate parcă s-a disipat, dar ea era, mai mult psihologică. În 2019 am ieșit pe III și nu eram deloc pregătită să fiu pe I. În 2020 și în primăvara acestui a am ieșit pe II și eram oarecum gata, dar îmi mai lipsea ceva. Un strop de concentrare și unul de încredere în sine – asta îmi lipsea mai precis. Dar, acum sunt pregătită, sunt mai asumată ca oricând și pregătită să-i arăt lumii scrisul meu.

Ce m-a învățat pe mine trofeul SuperBlog 2021? Poate cea mai valoroasă lecție: unele lucruri vin atunci când ești cu adevărat pregătit. Poate tu crezi că ești pregătit, dar nu… dacă nu vine, atunci nu e momentul! Credeți-mă pe cuvânt, sunt cel mai bun exemplu!

Ce urmează?

Gala s-a dus. Premiile au început să vină. Trofeul și-a găsit locul și o să mă obișnuiesc eu cu prezența lui. Sigur la următoarea ediție SuperBlog, cea din primăvara lui 2022 nu voi participa. Voi sta pe tușă și mă voi bucura de statutul de blogger partener.

Cum spuneam mai sus, simt că trofeul îmi oferă și o oarecare responsabilitate. Așa că am început deja să mă gândesc la metode de a aduce plus valoare nu doar în comunitatea SuperBlog, ci și pentru toți cei care mă citesc ori mă vor citi și vor să descifreze blogging-ul creativ. Deci, rămâneți pe fază, urmează surprize!

gala superblog 2021

Și… cam gata! Sper doar ca la final de primăvară să avem, totuși o gală! Până atunci emoțiile se vor duce, dar dorul de unii oameni va crește așa că e musai să ne vedem cumva! Și poate până atunci, planul meu va deveni mai concret decât ce am acum: o idee încolțită pe undeva printr-un ungher de minte! Sigur mulți îl veți găsi util!

♥D.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021