Început de ianuarie ’22: trăiri, intenții și recomandări

ianuarie jurnal
foto: Unsplash

Cuprins

Azi e 8 ianuarie… deja. Da, timpul a trecut parcă mult prea repede. Mulți dintre noi ne-am întors deja la muncă și parcă nici nu am fost în concediu. Parcă totul a fost un vis: tevatura, mâncărurile, sclipiciul, colindele. Mi-e dor până și de cozile interminabile din supermarket. Ați despodobit bradul? Noi încă nu, dar azi am hotărât să-i facem felul diseară… Și cu el se va duce și ultima urmă de sărbătoare din casa noastră, ah, ba nu… mai am niște șorici în congelator.

Săptămâna asta, prima din ianuarie mi s-a părut incredibil de lungă. Și grea… al naibii de grea! Am alergat din task în task și din ședință în ședință. Am avut și momentele în care am fost la pământ cu tot: energie, moral… am avut și un moment în care sindromul impostorului a preluat controlul… Vedeți de ce am nevoie de concentrare mai mult ca de orice anul acesta? Oricâte aș fi schimbat anul trecut, tot mai am de muncă în alte aspecte ale vieții mele, iar în 2022 chiar vreau să am realizări cel puțin la fel de frumoase.

 

jurnal
foto: Pexels

Intențiile mele pentru luna ianuarie

Deci… tot mai am bătălii de dat. Partea cea mai dificilă e că sunt bătălii cu mine. Noroc cu agenda nescrisă a Monei unde îmi mai limpezesc gândurile. Tot acolo mai răspund și la câte o întrebare din ghidul cu 75 de întrebări de autocunoaștere al Cristinei Oțel.

Pe lângă acestea, mi-am setat și niște intenții clare pentru luna asta și le pun aici, așa cum am făcut și în decembrie, pentru a avea un motiv în plus să le transform în certitudini!

… și atât e suficient, zic eu, pentru o primă lună ce se anunță a fi foarte încărcată!

recomandare, jurnal
foto: Unsplash

Ce mi-a atras atenția online?

Înainte de a încheia, țin să notez și câteva articole ori lucruri interesante găsite pe net în ultima vreme. Poate vă inspiră și pe voi!

La Raluca pe blog am citit un articol foarte interesant cu rezoluții feminine. Dar, eu le văd, mai degrabă, ca pe niște reminders pe care să ni le punem într-o ramă undeva, ori pe post-its pe frigider. Mult prea des ne punem pe locul doi, mult prea des uităm de noi…

De asemenea, la Vavaly am găsit azi un articol mai vechi, e drept, despre viața online vs. viața offline. Și, dacă tot vorbim de ea, ați văzut ce bijuterii frumoase ies din mâinile ei?

Ah, și să nu uit: tot la Raluca pe blog am scris și eu un articol despre super-puteri la feminin!

În loc de încheiere

Cam gata pentru azi. E sâmbătă și încă mai am o groază de treabă de făcut. Plus un film, plus de terminat o recenzie și un articol, plus… Ah, la naiba, am nevoie de un weekend după weekend să îmi revin.

La voi cum e acest început de ianuarie? Cum îl simțiți? Ce vă propuneți luna asta? Ați găsit articole sau lucruri interesante online? Nu uitați că sharing is caring și dați-ne și nouă de veste într-un comentariu!

♥D.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021