Ce vreți să citiți mai des pe dealedianei.ro

ce vreți să citiți mai des pe dealedianei.ro
foto: Pixabay

Știu, nu am mai scris așa des. Ah, aveam multe planuri luna asta, dar… Nu, nu e ce credeți. Inspirația mea nu s-a risipit cine știe pe unde. Pe de o parte, nu prea am avut timp. Am mai zis și, cred eu, știți și voi: între un articol și altul, viața se desfășoară nestingherită. Pe de alta, simt nevoia să fac mici schimbări aici, pe dealedianei.ro.

Aprecierile primite de-a lungul timpului, încurajările, câștigarea trofeului SuperBlog 2021, mă fac să cred că pot reuși mai multe în blogging. Pot ajunge mai departe. Doar că pentru asta mai trebuie să muncesc. Mai sunt încă lucruri de îmbunătățit – la aspect, la SEO, la modul de abordare…

Pentru început, îmi doresc să nișez un pic blogul. Mi se pare că am deraiat puțin de la ideea pe care am avut-o când l-am creat. E ca o supă, prea multe subiecte, unele cu prea puțină legătură între ele. Bine, mai sunt și subiecte pe care nu le-am mai abordat precum „travel” și „bucătărie” pentru că, deși aceste subiecte mă pasionează, nu prea îmi e comod să scriu despre ele. Dar, nu aș vrea să iau această decizie singură, așa că vă invit și pe voi să vă alegeți topicurile preferate dintre următoarele:

Deci, care sunt alegerile voastre? Le aștept cu drag până luni, 21 februarie 2022!

♥D.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: