Cu Trendhim, martie e și luna domnilor

trendhim martie 22
foto: trendhim.ro

Martie e prin excelență luna femeilor. Avem Mărțișorul și Ziua internațională a femeii la o aruncătură de băț. Unde mai pui că vin și după „nefastele” sărbători ale iubirii: Valentine’s Day și Dragobete?

Domnii cred că încep deja să răsufle ușurați! Dar, doamnelor, cred că e momentul să le oferim și noi o mică atenție! Un cadou special, în trend, care să fie o declarație nu doar referitoare la venirea primăverii, ci și a importanței rolului pe care El – bărbatul special din viața noastră – îl ocupă.

Avem multe opțiuni. Poate prea multe, de aceea decizia nu e deloc una ușoară – de la gadgeturi la haine, posibilitățile par infinite. Însă fiți fără griji, am eu o soluție! De fapt, dacă mă citiți deja de ceva vreme știți deja la ce mă refer: Trendhim – site-ul cu accesorii și bijuterii masculine pe care e imposibil să nu-l adori! Ba mai mult, cum martie e o lună specială, chiar ne pun la dispoziție o mulțime de oferte pentru eșarfe, brățări și ochelari de soare. La fix pentru o sesiune de shopping, nu?

trendhim martie 22
foto: trendhim.ro

O surpriză din partea mea și a echipei Trendhim

Indiferent de stilul vestimentar, de ocupație, aici veți găsi cu siguranță ceva tocmai bun de dăruit atunci când este vorba de o ocazie specială ori atunci când pur și simplu veți să faceți o surpriză plăcută!

Și, pentru că vorbim de surprize, pe Instagram am lansat un giveaway tare fain în care puteți câștiga un voucher de 350 de lei pe trendhim.ro. Mecanismul de participare e unul destul de simplu: dați follow, comentați și gata! Apoi, veți primi un număr de ordine pe care îl voi folosi pentru a extrage câștigătorul! În plus, cei care vor comenta la acest articol cu răspunsul la întrebarea: „Ce cadou i-ai oferi bărbatului special din viața ta?” va mai primi un număr pentru extragere, deci o șansă în plus!

Succes tuturor!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021