Din nou la hotel Opal. Emoții și (re)vederi la gala Spring SuperBlog 2022

hotel opal gala spring superblog 2022

Cuprins

Am alergat destul de mult în ultima vreme. Probabil ați observat: am lipsit de aici. Dar, lăsați-mă un pic să-mi reîncarc bateriile și revin în forță, promit! De fapt, chiar am început procesul de regenerare în stil mare cu gala Spring SuperBlog 2022 ce a avut loc între 10 și 12 iunie la hotel Opal, Cap Aurora.

Pentru mine, gala aceasta a venit la fix – o încălzire pentru concediul ăla mare și pe bune în care urmează să plec cât de curând. Dar, pe lângă asta, ca întotdeauna, a fost o oportunitate să (re)văd fețe dragi pe care nu le văd suficient în offline. Dar, să le luăm pe toate pe rând…

Poți scoate omul din SuperBlog, dar nu poți scoate SuperBlog-ul din om

Știam încă de la prima mea participare, cea din 2015 cu Illusion’s Street, că SuperBlog e mai mult decât o competiție. Unii îl numesc drog și, da, poate da dependență. Dar, dacă ar fi să mă întrebați cum l-aș defini eu într-un cuvânt, acela ar fi „familie”. Evident, una mare și frumoasă, cu membri cât mai diverși care se râd împreună, învață, cresc, poate uneori mai au și divergențe însă acestea se sting rapid.

Așa că, pentru mine cel puțin, povestea SuperBlog nu s-a încheiat odată cu trofeul adjudecat la finalul lui 2022. Doar a trecut într-o altă etapă, una în care sunt blogger partner (nici bătută nu aș putea participa doar la 5 probe, pentru mine e totul sau nimic)!!! Și, evident, nu puteam rata nici gala (după ce ultima s-a petrecut tot online…).

hotel opal gala spring superblog 2022

Cum a fost la gala Spring SuperBlog 2022?

Cum altfel decât fain. Sigur, am avut și o mică pățanie (și mică e chiar mult spus pe lângă epopeea lavandei de anul trecut). Acum doar am ajuns undeva în creierii nopții adică undeva după ora 24:00, dar important e că am ajuns 😀

Și ce fain a fost să am toată ziua de sâmbătă la dispoziție! Să vorbesc cu oameni pe care nu-i văzusem de ceva timp, să le cunosc pe Rox și pe Adina. Nu se poate să ne vedem mai des? Cum ar fi să avem un SuperBlog trimestial și să ne vedem din trei în trei luni 😆 ? Mie una mi-ar prinde tare, tare bine! Am descoperit și o bloggeriță, pe Lilia, care îmi e colegă de corporație (ca să vedeți ce mică e lumea!!!).

Nu mai e nevoie, cred, să vă spun că am avut emoții. Ele cumva au devenit trademark. Dar, vă asigur eu că ele sunt cât se poate de pozitive întotdeauna. Norocul meu, totuși, că acum îmi vine rândul la microfon mai repede 😀 Așa, am avut timp să mă dezmeticesc și să mă bucur cum se cuvine de gală, de oameni și de locație!

hotel opal gala spring superblog 2022

Cum a fost la hotel Opal?

Și, dacă tot am menționat de câteva ori, îmi permit să fac o paranteză pentru a vă vorbi despre Opal – un hotel devenit deja locație de referință pentru superbloggeri.

Am fost bucuroasă să am o cameră cu o priveliște superbă spre mare (nu pot spune și norocoasă căci, din ce știu, toate stau bine la capitolul acesta). De asemenea, camera în care am stat a avut un mobilier atât de nou încât i-am simțit mirosul încă de la primul pas în cameră. Mmmm da, ce poate fi mai fain de atât: o cameră nou-nouță, cu o priveliște de vis e fix ce-mi recomandase doctorul!

Am remarcat mici schimbări pe la recepție, dar și în restaurant – dovadă că proprietarii chiar își dau interesul în a veni în întâmpinarea clienților cu o locație care să le întrunească exigențele. Și staff-ul a fost unul extrem de atent și prompt în a rezolva toate lucrurile pe care noi le-am semnalat. Fiind primii cazați în acest sezon, au mai fost camere unde a mai fost câte ceva de reparat, o pătură de adus – însă totul s-a rezolvat rapid și eficient! Iar lucrul acesta pe mine m-a făcut să adaug hotel Opal pe lista mea de posibile destinații pentru o fugă de-un weekend la marea noastră!

În loc de încheiere

hotel opal gala spring superblog 2022

Ar mai fi multe de spus despre gală, despre hotel, dar… eh, probabil că ar trebui să păstrez puțin mister. Așa poate vă veți dori și voi, în cazul în care sunteți bloggeri, să participați la competiție! O să vă placă sigur-sigur, iar finalul e cel mai fain (mai ales tortul!).

Însă nu pot încheia fără a o felicita din nou pe Oana! Ea a câștigat ediția aceasta, iar pentru mine nu a fost nicio surpriză! Am știut asta de la primul ei articol al sezonului: bine-scris, bine-organizat, bine… de toate!

Le felicit și pe Ana-Maria și Ramona, ocupantele locurilor 2 și 3, căci și ele au făcut o treabă extraordinară. Iar, pentru ceilalți participați am un sfat: profitați de SuperBlog nu doar pentru premii, ci și pentru a învăța! Eu una am crescut enorm datorită competiției atât personal, dar și profesional. Important e ca fiecare să își cunoască și seteze foarte bine prioritățile.

…Și cam atât! Revin  curând cu vești și articole. Până atunci, să aveți zile pline de soare, dragii mei!

D.

foto: arhiva personală

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: