Atmosfera din casa unui storyteller. Cozy-chic la preț de chilipirul-zilei.ro

cozy-chic

Cuprins

Chiar dacă poposiți pentru prima dată pe această pagină virtuală, realizați, desigur, că iubesc cuvintele. Mai ales să mă joc cu ele. Îmi place să le îmbin și să le aștern în povești. Fac asta de când mă știu. Am esență de povestitor sau, cum e la modă, storyteller în mine.

Sigur, am și un job mai realist. Îmi place, dar mă visez îmbătrânind scriind cărți. (Vise, doar vise, dacă aleg să rămân în România, dar asta e altă poveste.) Nu e nimic mai frumos, mai magic pentru mine decât momentul în care mă așez în fața laptopului cu un ceai ori un cappuccino presărat din belșug cu scorțișoară, pun ceva muzică relaxantă pe fundal și scriu.

Da, știu, sună cumva… E o atmosferă deosebită, caldă ce învăluie toată casă, nu doar ființa mea. Treptat, stilul acesta cozy-chic, dacă îi pot spune așa, mi-a devenit reper. Cumva, se potrivește bine cu felul meu de a fi și modul în care văd lumea: mereu prin lentile colorate.

E un stil ce trebuie întreținut. Însă tocmai bine căci mie îmi place shopping-ul. Și, nu, nu mă opresc din el nici măcar acum, când peste tot se anunță o nouă recesiune. Cum vă spuneam, am și un job realist. Nu sunt doar o visătoare incurabilă. Știu să fac și alegeri inteligente. Știu să caut. De exemplu, știu un loc pe internet cu produse la cele mai mici prețuri posibile: Chilipirul Zilei.

chilipirul-zilei.ro locul care mă inspiră să îmi extind universul cozy-chic

Am citit undeva că o casă are în jur de 300.000 de obiecte. Însă mie mi se pare puțin. Casa mea e un univers întreg! Asta pentru că mereu găsesc câte ceva care să mă inspire să sporesc atmosfera călduroasă ce predomină și mă determină să scriu.

Pun preț pe calitate, mereu am făcut asta. Nu renunț la ea pentru nimic în lume. Ce rost are? Să cumpăr ceva super fain, dar slab calitativ și apoi să mi se rupă inima? Pe chilipirul-zilei.ro am găsit decorațiuni, covoare, produse de mobilier și multe altele importate din țări precum Italia, Germania și Anglia.

Știu, poate numele vă induce în eroare. Și pe mine era să mă păcălească, dar văzând că oferă posibilitatea de returnarea produselor cu rambursarea banilor m-a mai liniștit. Însă acesta nu este singurul avantaj al platformei.

chilipirul-zilei.ro 3 lucruri

Wishlist de Black Friday pentru o atmosferă cozy-chic

Însă nu v-am spus partea cea mai bună. Pe lângă reducerile constante aplicate din start, pe 11 noiembrie 2022 este Black Friday pe chilipirul-zilei.ro. Asta înseamnă și mai multe discounturi: toate produsele au prețul redus cu 15-80%. Tocmai bine pentru a o sesiune de shopping!

Prin urmare, am întocmit și un wishlist pentru a spori atmosfera cozy-chic din prag de sărbători bazându-mă pe lista lor de produse noi. Și, mi-am propus ca acesta să nu rămână la stadiul de listă de dorințe, așa că voi reveni cu un unboxing cât de curând!

wishlist chilipirul-zilei.ro

Aștept să scriu noi povești

Of, nici nu am realizat cum a trecut timpul! Sunt aproape 600 de cuvinte deja. Dar, timpul scurs e mult mai mare decât cel necesar scrierii lor. Am tot navigat printre produse. Am mai colectat ceva idei de decorațiuni, cum ar fi o veioză elegantă. Mi-am notat și ceva produse de îngrijire personală. Mai ales unele pentru susținerea unei posturi sănătoase. Stau cam mult pe scaun în ultima vreme. Însă pe acelea le las pentru o comandă viitoare. Ori poate… nu!

Deși are prețuri extrem de mici, platforma chilipirul-zilei.ro oferă și posibilitatea unei plăți eșalonate prin intermediul Mokka. În cazul acesta parcă aș mai adăuga în coș și altele!

Mi s-a răcit și cappuccinoul. Cumva e un semn că trebuie să mă întorc la scris. Am în minte ceva texte noi care să inspire. Am și idei de povești pentru vechiul blog. Timp să am, în rest am totul pregătit și o atmosferă care în curând va fi și mai faină!

Voi ce v-ați cumpăra pentru a vă crea o atmosferă cozy-chic demnă de scris povești?

D.

foto: Pexels & chilipirul-zilei.ro

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: