Cum a fost 2022 pentru mine?

eu diana gole 2022

Nu sunt un mare fan al bilanțurilor însă mă trezesc la fiecare final de decembrie trăgând linie. Nu îmi compar reușitele cu eșecurile să văd care au fost mai multe. Doar îmi trec în revistă întâmplările și, mai ales, lecțiile.

Pe plan personal, 2022 a fost un an cu multe întâmplări. A fost anul în care am reușit, în sfârșit, să fac și cununia religioasă după ani de amânări din cauza pandemiei. A fost anul în care am călătorit mult. Am râs și plâns de bucurie. Și, da, am avut și ceva momente mai puțin plăcute. Însă am trecut peste.

La începutul anului mi-am ales „concentrare” drept cuvânt care să îmi ghideze acțiunile. Mi-am propus și unele direcții în care să îmi canalizez energia. Însă pe unele nu am putut să le urmez constant. Mă refer la cele legate de social media și, din păcate, cel legat de roman. Vedeți voi, pur și simplu s-au întâmplat prea multe și toate în același timp. Oricât aș fi vrut, oricât de organizată aș fi… uneori e bine să mai faci iei și o pauză. Nu e sănătos altfel.

Bine, mi-am pus pauză scrisului și din alte motive, chiar după ce am depășit momentele acelea dificile. Impostorul din mine și-a cam făcut de lucru în 2022. Știu că îndoielile fac parte din proces, dar pe mine mă acaparaseră complet. Nu mai reușeam să văd în mod obiectiv valoarea scrisului meu. Mi-am nesocotit, pe rând, fiecare reușită, fiecare apreciere.

Din această pasă am ieșit cu ajutorul Monei. Nu o să am niciodată suficiente cuvinte de mulțumire pentru tot ce a făcut pentru mine în timpul ședințelor 1 la 1, dar și în afara lor! Poate aș fi renunțat complet la scris până acum (am avut ideea asta) dacă nu era ea să-mi spună că bat câmpii… bine, așa, mai voalat!

De asemenea, le mulțumesc și fetelor mele dragi care mă susțin mereu, se știu ele, cele din tribul meu! Și ele m-au ajutat să-mi revin cu moralul de unde eram!

Acestea fiind spuse, 2022 nu a fost un an ușor. A avut suișuri, dar și coborâșuri. A trebuit să iau pauze. A trebuit să învăț să am încredere în mine și în scrisul meu.

Abia îl aștept pe 2023! Sunt hotărâtă să-l fac cel mai bun an al meu!

Nu pot încheia, însă, ultimul articol al anului fără a vă mulțumi și vouă, celor care mă citiți! Fără voi nu aș fi eu!

Să aveți un 2023 infinit mai bun decât toți ceilalți ani!

D.

foto: arhiva personală

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: