Look de vedetă pentru Revelion… cu buget redus

look de vedetă

Am impresia că timpul s-a făcut micuț-micuț precum o biluță de plastic multicolor. Doar așa îmi pot explica modul în care anul acesta a trecut. Parcă ieri era 1 ianuarie, iar în momentul în care scriu acest articol mai sunt 51 de zile, 11 ore și 45 de minute până când îi vom spune „rămas-bun” 2019. Dacă și tu ești ca mine, pe lângă lista de rezoluții pentru 2020, te gândești deja la ținuta pentru Revelion. Chiar și acasă dacă-l faci, Anul Nou nu te poate prinde în pijamale! La petrecerea de final de an toți trebuie să se îmbrace frumos (asta cică aduce prosperitate)! Nu cred în superstiții, dar nu în fiecare te trezești într-un nou an! Și, cum nu îmi place să las nimic la voia întâmplării, deja știu pentru ce stil voi opta pentru ultima petrecere a lui 2019. Mi-am pregătit un look de vedetă!

Nu, n-am câștigat la Loto! (Nu încă!) Sigur, un look de vedetă pentru Revelion ne duce pe toți cu gândul la rochii glam și pantofi de designer cu toc cât mai subțire. Însă cine a spus că trebuie să te-apuci de jocuri de noroc pentru a-ți permite așa ceva? Hai cu mine la shopping și vei vedea că am dreptate!

Shopping virtual pentru un look de vedetă real

Pentru a-ți crea un look remarcabil, indiferent de stil, nu e nevoie să dai iama în magazinele marilor brand-uri. Trebuie, în schimb, să cunoști magazine cu produse de calitate la prețuri rezonabile. (Eu numesc asta smart-shopping.) Pentru sesiunea de shopping de azi, îți propun să dăm o tură până-n magazinul online ANSWEAR – magazin ce corespunde în totalitate cu ideea mea de cumpărături inteligente.

Totuși, înainte de a porni la shopping am făcut puțină cercetare și m-am decis și asupra ținutei pe care o caut. Deși îmi place la nebunie să probez haine, uneori mi se pare că așa pierd timp. Prefer să știu de la bun-început ce caut, merg pe principiul punct ochit – punct lovit. Mi-am ales astfel o ținută a Selenei Gomez de la un eveniment la care a participat. Am ales-o pe ea din mai multe motive. Primul: avem același tip de siluetă, iar asta e un lucru tare important de care trebuie să ții cont atunci când vrei să reproduci ținuta unei vedete. Al doilea: avem și vârste apropiate, alt lucru ce mi se pare esențial. Al treilea: e una din cântărețele mele preferate, mă trezesc destul de des cântând I Love You Like A Love Song și Hands To Myself.

În fine, cred că ați înțeles de ce am ales-o pe Selena. De asemenea, pentru a fi eficientă pe toate planurile mi-am stabilit un buget rezonabil (zic eu) pentru un astfel de look: 999 de lei. Partea bună e că toată luna noiembrie sunt reduceri substanțiale pe ANSWEAR, deci șansele mele de depăși bugetul sunt aproape nule!

Ce am ales?

Cu poza Selenei într-un tab și ANSWEAR-ul în altul mi-am început căutarea. După vreo 10 minute am și găsit ceea ce căutam! Iată rezultatul:

look de vedetă selena gomez
sursa foto: Selena Gomez: dressfitme.com; Ținută aleasă de mine: answear.ro

Asemănarea e destul de mare, nu? Doar că eu m-am orientat spre altă culoare a rochiei. Nuanța celei purtate de Selena m-ar face să par un soi de Wednesday Addams, iar eu vreau să port această ținută de Revelion, nu de Halloween! Sigur, rochia glam a Selenei e luată de la o mare casă de modă însă rochia de la Pepe Jeans x Dua Lipa e substitutul perfect. Cum stau cu bugetul? Destul de bine, după ce am ales rochia și sandalele Baldowski mi-au mai rămas în jur de 130 de lei (asta raportat la prețurile actuale de pe site).

Pot să mă laud că am fost mega-eficientă? Eu zic că da! Cu banii rămași aș mai putea, de pildă, să îmi cumpăr un palton de damă. De ce tocmai un palton? Păi… oricât de glam ar fi ținuta ta, în momentul în care tremuri i-a pierit tot farmecul! Și doar nu o să mă lipsesc de artificiile de la miezul nopții pentru că afară e frig!

Alte câteva sfaturi pentru a avea un look de vedetă

Ai văzut că nu e deloc scump să adopți un look de vedetă pentru petrecerea de Revelion? De fapt, nu-i costisitor să adopți un astfel de stil în orice împrejurare. Trebuie doar să știi unde să cauți și să îți alegi cu cap vedeta al cărui stil vrei să îl copiezi. Dacă ești slabă-băț, nu te poți îmbrăca precum Niki Minaj. Dacă ești mai plinuță, nu vei arăta bine în ținute precum ale lui Gigi Hadid. Dar deja mă cam repet spunând asta. Ți-am explicat deja cum mi-am ales-o eu ca reper pe Selena Gomez, astfel că poți aplica și tu aceleași principii.

Pe lângă acestea, iată și alte câteva sfaturi pentru a avea un look de vedetă!

sfaturi pentru un look de vedetă

Acum că știi toate acestea și-am spulberat mitul prețurilor exorbitante, te încumeți să-ți creezi și tu un look de vedetă? Dacă da, al cui stil l-ai împrumuta?

logo answear
sursa: superblog.eu

Articol scris pentru SuperBlog.
18 thoughts on “Look de vedetă pentru Revelion… cu buget redus”

Lasă un răspuns