Accident minor? Sună la 021.9111, rămâi AUTONOM!

021.9111
sursa foto: autnom.ro, editare personală în canva

Cu excepția acestei perioade în care mai totul a fost pus hold, trăim într-o eră în care orice lucru depinde de capacitatea noastră de a ajunge din punctul A în punctul B. Acest lucru nu se va schimba nici după ce vom trece cu bine de perioada restricțiilor. Ba vom fi și mai grăbiți! Gândește-te doar la câte vom avea de recuperat: ședințe, mers la bănci (nu totul se rezolvă online, știți?), călătorii, îmbrățișări.

Viața mea a fost și va fi o cursă. Uneori mi se pare că sunt un soi de Dominic Toretto cu fustă creion și tocuri. Doar că eu merg la birou cu autobuzul, cu nea Floricică, iar pe el în întrec și bicicliștii.  Corporatista control freak din mine, evident, nu e atât de încântată. Să mai zic de cum merg la shopping? Mai bine nu! Tocmai din aceste motive de ceva timp mi-a încolțit în minte ideea de a da, în sfârșit, de permis!

Problema e că eu sunt predispusă la accidente. Nu, nu le produc eu, ele se vin către mine de parcă aș fi un magnet! Însă partea bună e că se poate obține ușor un auto de înlocuire sunând la 021.9111.

Știai că?

În cazul în care ești partea păgubită într-un accident auto, poți beneficia de un auto de înlocuire în mod gratuit, costurile fiind suportate de asiguratorul șoferului vinovat. Ai dreptul prin lege la acest lucru!

021.9111 - Ține minte acest număr e primul pas pentru a obține un auto de înlocuire!

Pentru a obține un auto de înlocuire, trebuie să urmezi doar 4 pași simpli pe care te invit să îi descoperi chiar acum, în videoul următor:

Simplu, nu? Practic, în funcție de perioada în care mașina ta este în service, beneficiezi de o mașină de înlocuire. Iar pentru că Autonom beneficiază de o flotă diversificată de autoturisme, vei beneficia de unul dintr-o clasă similară cu a ta. Trebuie doar să faci dovada că deții documentele necesare: Nota de Constatare și Devizul de Reparare. Evident, însă, primul pas este să suni 021.9111 – numărul care îți garantează că rămâi autonom. De ce spun asta? Pentru că ai acces la:

  • Asistență rutieră 24/7 nu doar în România, ci și în Uniunea Europeană;
  • Un auto de înlocuire asigurat print-o rețea națională de 40 de agenții cu o flotă de peste 9000 de mașini cu vârsta medie de 1 an;
  • Toate serviciile necesare îți sunt oferite: tractare, repatriere, depanare etc.;
  • O echipă formată din specialiști;
  • Nu mai puțin de 16 platforme proprii disponibile la nivel național;
  • O rețea de parteneri cu experiență;
  • Multă experiență în spate: 14 ani , asta însemnând 70.000 de tractări și 200.000 de mașini gestionate.

Rezumând ce am scris mai sus, sunând la numărul de asistență rutieră 021.9111 beneficiezi de acces național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: platformă, tractare, asistență și auto de înlocuire.

sursa foto: facebook @AutonomRomania

Cum am aflat Despre toate acestea?

Deși dreptul prin lege la un vehicul de înlocuire este garantat încă din 2016 când a fost modificată legea RCA, mai puțin de 1% din șoferi știu de el. Eu însă m-am documentat temeinic. Nu-mi place să las lucrurile la voia întâmplării.

Cum îți spuneam la începutul acestui articol, accidentele parcă mă urmăresc de parcă eu aș fi miere, iar ele muște.Tocmai de aceea, în clipa în care am decis să renunț la navetă și să mă pun serios pe studiat pentru a obține permisul, am început să citesc tot ce se poate, inclusiv legea RCA. Da, încă sunt tocilara aia afurisită care îi amintea profei că trebuia să dea lucrare. Dar trebuie să recunoști, a fi tocilar, înseamnă să fii informat!

Tu știai că ai dreptul la un auto de înlocuire garantat prin lege? Altfel spus, făceai parte din cei sub 1% care știau acest lucru? Cât de utilă ți se pare această informație (dacă nu pentru tine, atunci pentru cineva apropiat ție)? Dacă ți se pare utilă, dă vestea asta mai departe!

P.S.

Tu cât ai obținut la test?

P.P.S.

Articolul a fost scris pentru proba nr. 13 din SuperBlog.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021