Discuții la feminin: Alina Hlipcă-Radovici. Despre marketing & povești

Alina Hlipcă-Radovici

Astăzi vă fac cunoștință cu Alina Hlipcă-Radovici, o doamnă absolut remarcabilă, cu care am stat de vorbă despre marketing și poveștile din spatele activităților ei.

Bună, Alina! Mă bucur tare mult că ai răspuns pozitiv acestei provocări! Acum, de început, mai am una pentru ține: ce ne poți spune despre ține în maxim 2 propoziții?

Bună, draga mea!

Îți mulțumesc pentru invitație! Despre mine pot spune că sunt o fostă corporatistă cu propria ei agenție de marketing, o femeie care iubește oamenii și care trăiește după o serie de valori faine. În cadrul acestora cresc și afacerea și îmi trăiesc și viață.

Ai o agenție de marketing, gestionezi o comunitate online și pregătești un nou proiect. Cum le gestionezi pe toate? Ai puteri magice sau e doar time management foarte bun?

Ce întrebare faină! Chiar zilele trecute una din colegele mele m-a întrebat dacă sunt umană, pentru că de la ea se vede că fac foarte multe și am râs. Am râs și atunci, chicotesc și acum.

Proiectele mele prind viață cu ajutorul unei discipline stricte devenită deja rutină dar și cu ajutorul puterilor magice, da. Cred că am super puterea de a conecta oameni și idei repede și fain, de a intui.

Care e povestea din spatele devenirii tale? Altfel spus, cum ai ajuns să faci toate acestea?

Ajunsesem să lucrez în vânzări, ca agent de vânzări pe teren și mi-am dat seama că mi-era foarte drag să povestesc cu oamenii. Deși eram în întâlniri pentru a vinde, sufletul se gândea cu empatie autentică la situațiile prin care ei treceau. Situații de tot felul.

Așadar am decis să îmi dau demisia chiar în momentul în care am fost anunțată că luasem un premiu și nu m-am simțit niciodată mai eliberată și mai speriată în același timp. Speriată de necunoscut, de faptul că ieșeam în afară hărții și era necesar să o cartografiez eu.

Dar povestea comunității MarkeTales?

MarkeTales s-a născut din dorința de a aduce femei frumoase la chip și la suflet împreună, de a le conecta și de a le oferi inspirație pentru viață și afacerea lor. Este o comunitate a femeilor cu povești magice unde armonia și contribuția sunt prezente în fiecare postare.

Și acum pregătești un nou proiect, ne poți dezvălui ceva despre el?


Sigur! Pentru doamnele din MarkeTales vreau să dăruiesc un strop de eficientizare și de money management, o linguriță de mindfulness și două de inspirație pentru o viață exact așa cum ți-o doresc. Vor avea posibilitatea să o creeze această viață cu sprijinul unui instrument la care lucrez chiar acum, un planner agenda pe care îl voi lansa curând.

Mai ai timp și pentru pasiunile tale? Care sunt acestea?

Sigur! Dezvoltarea personală e o mare pasiune și lucrez câte puțin în fiecare zi la câte o părticică din suflet. Cu cât știu mai multe, cu atât am impresia că știu mai puține și asta e minunat. Sunt că un burete care absoarbe informațiile și experiențele noi.

Femeie fiind, cât de important e să îți aloci timp și pentru ține?

Cred că e cel mai important. Să păstrez o curățenie inside-out impecabilă. Nu iese mereu, pentru că om sunt, dar asta e okay. Intenția contează și faptul că zi de zi iau acțiune înspre felul în care cred că ar fi necesar să procedez.


Ai vreun motto după care te ghidezi?

Mai nou, datorită soțului meu care este inspirațional prin felul lui de a gândi, am adoptat principiul Agile: Fail fast, Learn fast. Asta și: Nu este “dacă voi reuși” ci “când voi reuși”. Este doar o chestiune de timp până voi reuși!

În încheiere, ne poți lăsă un gând pozitiv?

Mergeți în direcția visurilor voastre cu determinare, perseverență și un plan bine pus la punct, investiți în voi timp și energie și depășiți-va barierele mentale. Ascultați-vă inima!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: