Viața offline: ce-am făcut cât au picat Facebook, Instagram și WhatsApp?

au picat Facebook, Instagram și WhatsApp
foto: arhiva personală & Canva.com

Luni seară: finalul unei zile în care nici iarba nu crește, dar tu trebuie să dai randament de parcă nu ar fi fost weekend-ul și să te întinzi mai ceva ca o Hubba Bubba la metru. Te gândești să dai o tură pe Facebook, poate pe Insta să vezi ce mai e nou, să-ți limpezești mintea. Ai vrea să intri un pic și pe WhatsApp – poate, poate a pus cineva un meme amuzant pe grup. Și, ce să vezi? Șoc, șoc, șoc: în seara asta au picat Facebook, Instagram și WhatsApp. Nici Messenger nu merge!

Ce e de făcut? Am ajuns să ne trăim viețile mai mult pe rețele sociale și să purtăm discuții în aplicații. Sigur, mai avem TikTok, LinkedIn, Signal, Telegram, Twitter… Însă poate e bună și o pauză.

Da, eu, un blogger cu ștate vechi mă gândesc la o pauză. Până la urmă prinde bine să ne mai și deconectăm, măcar de la Social Media, dacă de la tehnologie a devenit cumva imposibil. Cu ce m-am ocupat eu în timpul acesta? Păi…

Ideea e că lucruri sunt mereu de făcut. Dacă ar fi fost mai devreme sau mai cald sau… ambele, probabil aș fi ieșit la o plimbare, aș fi făcut și niște shopping căci am o nevoie acută de blugi, aș fi stat pe o bancă din centru savurând un pateu cu brânză și aș fi privit trecătorii… Dar, e bine și așa! Chiar mă pot lăuda că am fost productivă și în plan casnic, dar și blogosferic. Ptiu-ptiu să nu-mi fie de deochi!

Dar, acum vă las, mă așteaptă o carte pe noptieră! Până revin, spuneți-mi: voi cum ați petrecut această pană de tot ce ține de rețelele lui Zucky?

D.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: