Viața offline: ce-am făcut cât au picat Facebook, Instagram și WhatsApp?

au picat Facebook, Instagram și WhatsApp
foto: arhiva personală & Canva.com

Luni seară: finalul unei zile în care nici iarba nu crește, dar tu trebuie să dai randament de parcă nu ar fi fost weekend-ul și să te întinzi mai ceva ca o Hubba Bubba la metru. Te gândești să dai o tură pe Facebook, poate pe Insta să vezi ce mai e nou, să-ți limpezești mintea. Ai vrea să intri un pic și pe WhatsApp – poate, poate a pus cineva un meme amuzant pe grup. Și, ce să vezi? Șoc, șoc, șoc: în seara asta au picat Facebook, Instagram și WhatsApp. Nici Messenger nu merge!

Ce e de făcut? Am ajuns să ne trăim viețile mai mult pe rețele sociale și să purtăm discuții în aplicații. Sigur, mai avem TikTok, LinkedIn, Signal, Telegram, Twitter… Însă poate e bună și o pauză.

Da, eu, un blogger cu ștate vechi mă gândesc la o pauză. Până la urmă prinde bine să ne mai și deconectăm, măcar de la Social Media, dacă de la tehnologie a devenit cumva imposibil. Cu ce m-am ocupat eu în timpul acesta? Păi…

Ideea e că lucruri sunt mereu de făcut. Dacă ar fi fost mai devreme sau mai cald sau… ambele, probabil aș fi ieșit la o plimbare, aș fi făcut și niște shopping căci am o nevoie acută de blugi, aș fi stat pe o bancă din centru savurând un pateu cu brânză și aș fi privit trecătorii… Dar, e bine și așa! Chiar mă pot lăuda că am fost productivă și în plan casnic, dar și blogosferic. Ptiu-ptiu să nu-mi fie de deochi!

Dar, acum vă las, mă așteaptă o carte pe noptieră! Până revin, spuneți-mi: voi cum ați petrecut această pană de tot ce ține de rețelele lui Zucky?

D.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: