Oala cu bunătăți îți aduce gustul de acasă

oala cu buntăți
foto: canva

Cuprins

Ador să gătesc. Îmi place să experimentez rețete noi și să recreez arome cunoscute care îmi stârnesc amintiri. Însă nu am mereu timpul pe care mi-l doresc. Viața mea e profund urbană cu job corporatist și tot tacâmul. Așa că uneori… ba nu, foarte des timpul meu e limitat. Trebuie să mă odihnesc, să fac curat, să citesc, să scriu, să calc… pfff, cam câte credeți că pot strecura în puținele ore libere?

Dacă cineva știe vreo formulă magică, vreau și eu să o știu! Până atunci, mă mulțumesc să știu că există Oala cu Bunătăți! Sub deviza „Gătim special pentru tine”, această echipă de oameni entuziaști pregătește o gamă variată de preparate tradiționale sau internaționale.

Prezentă pe piață încă din 2010, Oala cu Bunătăți a deschis drumul pentru mâncarea gătită la oală și livrată acasă, reușind adevărate performanțe în toți anii de activitate:

de comenzi
0
de familii care le-au devenit clienți
0

Au început în București, dar recent s-au extins și în Pitești și Ploiești – ocazie cu care am avut și eu ocazia de a testa preparatele lor. Mai precis: niște chifteluțe de curcan absolut delicioase, niște quesadilla care s-a dus imediat de bună ce a fost, o salată boeuf ca la mama acasă și cele mai fragede cornulețe cu gem pe care le-am gustat. Pe mine m-au convins și chiar mă simt ușurată să știu că nu mai e nevoie să-mi fac griji cu privire la gătit!

oala cu bunatati
foto: arhiva persoanlă, oalacubunatati.ro

8 motive pentru care și tu să comanzi preparatele delicioase de la Oala cu Bunătăți

Sigur, faptul că ne scutește de multă treabă e un mare lucru. Însă mai sunt și alte motive pentru care am decis să mai comand și alte mâncăruri delicioase de la Oala cu Bunătăți și pentru care vi-i recomand și vouă:

  1.  Preparatele sunt pregătite special pentru client, în urma primirii comenzii.
  2. Se folosesc ingrediente naturale de la furnizori selecționați, iar totul este gătit cu grijă pentru a asigura acel gust desăvârșit de… acasă!
  3. Porțiile sunt generoase.
  4. Preparatele sunt răcite controlat, până la 4 grade C, pentru a asigura
    menținerea gustului și a aromei pentru o perioadă îndelungată de timp.
  5. Ambalajele sunt prietenoase cu mediul, realizate din 86% celuloză. În plus, fiecare caserolă vine și cu un „capac” adițional ce poate fi folosit după ce se elimină folia de protecție.
  6. Oala cu Bunătăți pune la dispoziție o gamă variată de aperitive, supe și ciorbe, mâncăruri din carne sau vegetariene, garnituri, salate și deserturi.
  7. Livrarea se face în condiții de deplină siguranță.
  8. Comanda se realizează ușor: creezi un cont cu adresa de email și parola, adaugi bunătățile dorite în coș, selectezi gramajul dorit și urmezi pașii pentru finalizarea comenzii. Disponibilitatea preparatelor este afișată în timp real, iar în timpul realizării comenzii se pot alege data și ora de livrare.
 

Sună bine, nu? Voi ați comanda de la Oala cu Bunătăți? Dacă da, ce?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021