Mi-e primăvară

primăvară

Am  lipsit o vreme de aici. Nu prea am mai postat nici pe Social Media deși am început anul în forță. De ce? O vreme m-am simțit copleșită de… tot. Nu mi-am imaginat pentru o clipă că lucrurile vor fi așa anul acesta, dar uneori universul știe mai bine de ce ai nevoie.

Mi se pare ireal tot ce se întâmplă și chiar dacă au mai fost momente grele, am certitudinea că în final totul va fi bine. Încă simt că e devreme să intru în detalii aici, în „lumea virtuală”. Nici în lumea de dincolo de ecrane nu am oferit tuturor detalii, simt nevoia de intimitate.

Dar, sunt aici de atâția ani încât poate unii dintre voi deja vă întrebați ce-o fi cu mine. Ei, aflați că acum îmi e bine. Mi-e primăvară în suflet. O primăvară cu cer limpede și miros dulce de flori de măr. Și, din cauza aceasta, o să fac tot posibilul să revin la scris… cât o să pot eu. Mi-a lipsit în zilele înnorate. Știam că el mă putea aduce pe linia de plutire și, cu toate acestea, mă temeam de el și de ce ar fi putut scoate la iveală. Poate ar fi fost bine ori… poate e mai bine așa, că am sufocat demonii aceia în beciul gândurilor. Mai contează acum? Pentru mine nu.

Important e că îmi e bine!

Și, gata o să închei căci am și un newsletter de pregătit. Dar, până atunci, chiar vreau să știu voi ce mai faceți?

 

 

D.

foto: Canva

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021