3 luni de De-ale Dianei

Nu-mi vine să cred că deja au trecut trei luni de când am decis să-mi extind universul blogosferic creând o nouă dimensiune: De-ale Dianei. Deși nu sunt de ieri – de azi pe-aici, am avut ceva emoții – recunosc. Însă încă de la primul articol am avut un feeling că totul va fi bine și… iată că am ajuns aici 🙂 (Și dacă rezistați până trecem de acest „aici”, veți avea o surpriză.)

de-ale dianei
sursa foto: pixabay.com

Cum am ajuns aici?

Mi-a fost destul de ușor să aleg un nume (pur și simplu ăsta mi-a venit primul în minte), să-mi aleg o nișă, să schițez primele articole… Însă un blog pe domeniu nu e atât de ușor de pus pe picioare cum e unul pe subdomeniu.

Am tot căutat opțiuni de hosting și creare site. Iar până la urmă am ajuns la Sitebunker (pentru hosting) și TheCon (pentru a pune la punct partea tehnică, dar și estetică). V-am povestit mai pe larg pe Illusion’s Street cu ce m-au ajutat, însă țin să vă spun și-aici cât de benefică a fost pentru mine colaborarea cu TheCon prilejuită, bineînțeles, de campania de susținere a bloggerilor lansată de aceștia.

Pentru un blogger aflat la început de drum sau pentru unul mai puțin tehnic (ca mine), colaborarea cu ei este ca un soi de mană cerească. Practic, tu trebuie doar să completezi un formular. Te contactează, le spui ce vrei și-i lași să-și facă numărul de magie. Pe mine m-au ajutat cu crearea logo-ului,instalarea și configurarea WordPress, instalarea și configurarea temei. Ah, și m-au ajutat cu Analytics 🙂 Adică fix ce-mi dădea mie bătăi de cap? Cât costă un asemenea ajutor? Eh… știți reclama aia cu unele lucruri sunt de neprețuit – cam așa e și cu suportul oferit de TheCon. Însă ei se mulțumesc doar să duci vorba despre ei mai departe!

De atunci și până acum nu am avut niciodată probleme tehnice cu blog-ul, iar tema încă mi se pare că arată într-un mare fel (iar eu mă plictisesc cam repede de o temă, deci e mare lucru). În rest… am făcut ce-am știut: am scris și… mi-am prins degetele pe alocuri, dar am descurcat rapid ițele 😉

sursa foto: pixabay.com

Și totuși… De-ale Dianei dincolo de partea tehnică

De-ale Dianei înseamnă, totuși, mai mult decât un blog pus pe picioare printr-o campanie de susținere a bloggerilor. E mai mult decât un blog pe care se scrie și… atât.

Cred că și eu, și alții am mai spus asta, dar blogging-ul e un mod de viață. Odată prins microbul, ți se modifică tot bioritmul. Investesc și aici, și pe Illusion’s Street, timp (iar pentru mine acesta este destul de limitat) și suflet (mai ales suflet). Sincer, altfel aș fi renunțat de mult. Îmi place ce fac și sper să o fac din ce în ce mai bine.

Sper să ajung să dezvolt și De-ale Dianei, la fel de frumos ca Străduța mea de iluzii. Sper să vin mereu cu subiecte interesante de dezbătut, cărți bune, recomandări și… altele. Am câteva surprize în lucru pentru voi.

Surpriza de azi: un concurs

Dar, până una-alta, pentru a sărbători cele trei luni m-am gândit să lansez un concurs. Ce trebuie să faci? Să răspunzi la chestionarul de mai jos 🙂

Este vorba despre un chestionar de feedback la care m-aș bucura să primesc cât mai multe răspunsuri. Fă asta până sâmbătă, 20 iulie, ora 17 când voi face tragerea la sorți prin intermediul funcției random din Excel 🙂 Ah, și dacă există persoane ce vor să răspundă chestionarului, dar să nu participe la extragere – acestea trebuie doar să nu răspundă la ultima întrebare 🙂

Ce premiu pun la bătaie? Câștigătorul va primi o carte la alegere de pe libris.ro (valoarea maximă va trebui să fie de maxim 50 de lei). Baftă tuturor!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: