Te dă aerul afară din casă? Împrietenește-te cu SALIN!

salin
sursa foto: salin.ro, edit: canva.com

Ți se pare că aerul din casa ta nu mai e același? E închis, are un miros a… orice numai a acasă nu? Nu-ți mai găsești liniștea nici ziua, dar nici noaptea din cauza asta? Ei bine, atunci e cazul să faci cunoștință cu prietenul meu, Salin!

Salin e un ajutor de nădejde pentru cei ca tine și ca mine pe care, pur și simplu, îi dă aerul afară din casă! În plus, el îi ajută și pe cei cu diverse afecțiuni respiratorii. Da, e tare altruist prietenul acesta al meu! Și ingenios pe deasupra! Ți-am stârnit curiozitatea? Stai că abia am început!

Cum M-am împrietenit cu el?

De la o vreme, tot lucrând în sistem de teleworking, am realizat că aerul din apartament a devenit nu tocmai cel potrivit pentru o casă de vis. Pur și simplu nu mai reușeam să fac nimic din cauza aceasta. Mi se părea că mă sufoc. În plus, deși ștergeam constant praful, nasul meu parcă devenise extra-sensibil și nu suporta nici cea mai mică grăunță.

Voiam să ies, să mă plimb, să călătoresc, să mă urc pe un munte și să mă încarc cu aer curat, dar nu se putea. Trebuia să rămân consemnată în cubul meu de beton. Așa că am început să mă documentez online și am aflat despre terapia salină.

Pornind de la această informație, am ajuns să fac cunoștință cu prietenul meu, Salin. De atunci pot spune că viața mea s-a schimbat. Nu doar că respir mai bine, dar am observat și alte lucruri frumoase pe care noul meu prieten le-a adus în viața mea! Am un somn mai liniștit și asta nu doar pentru că aerul din casa mea e minunat de respirabil, ci pentru că Salin a domolit și sforăitul soțului meu. Pfff, asta da fericire, parol!

Cine e salin?

În cazul în care nu v-ați prins, Salin e un prieten mai atipic. Are superputeri, asta vreau să zic? Hm, cam da, are! Dar, nu-i nici uman, nici vreun frate kryptonian rătăcit de-al lui Superman.

Salin este, de fapt, numele unei game de produse bazate pe ideea tratamentelor din minele de sare. Ele utilizează un procedeu inovator ce constă în trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri. Astfel, ele sunt de un real ajutor în realizarea terapiei saline chiar din confortul propriei case.

salin
sursa foto: salin.ro

Care sunt efectele benefice ale aparatelor salin?

Efectele benefice ale acestor aparate sunt multe și pot fi grupate în trei categorii (dă click pe fiecare pentru a afla mai mult):

Persoanele sănătoase sau cu diverse afecțiuni respiratorii au observat, în urma utilizării aparatului o serie de efecte generale precum:

  • stare de confort psihic;
  • somn liniștit;
  • diminuarea sforăitului;
  • mărirea rezistenței la răceli.

Pe lângă efectele terapeutice precum creșterea imunității, aparatele Salin au și o serie de efecte igienice:

  • împrospătarea aerului;
  • reținerea prafului;
  • eliminarea mirosurilor neplăcute (transpirație, mucegai) și a fumului de țigară.

Aparatele Salin sunt un sprijin real pentru persoanele cu afecțiuni precum: rinite, sinuzite, laringite, probleme alergice, astm bronșic, bronșite astmatiforme , bronsectazii, silicoze, mucoviscidoza și în recuperarea post TBC.

Din fericire, afecțiuni precum în ultimul caz nu am. Nici nu fumez, dar mă bucur zi de zi de un aer curat, mai puțin praf și constat cu bucurie că și mărirea rezistenței la răceli e o promisiune ținută!

Dar, știi care e partea cea mai bună? Fiind vorba de o metodă naturală de tratament, utilizarea aparatelor Salin nu creează nici dependență și nici nu au efecte secundare sau incompatibilități cu alte substanțe. Practic, e doar… sare care, după cum observați, nu e bună doar în bucate, ci și în are.

Eu ce aparat aleg?

Aceasta e poate întrebarea ta și, sincer, a fost și a mea căci în gamă se găsesc în acest moment trei tipuri de aparate: inhalatorul InSalin și purificatoarele de aer Salin Plus și Salin S2 (la care se adaugă și rezervele aferente fiecărui aparat). Pentru că eu am făcut deja o cercetare amănunțită iată o scurtă prezentare a aparatelor și a modului în care ele au apărut:

Interesant, nu? Iată ce poate face o minte creativă, curioasă și ingenioasă. Eu una am ales fără a clipi aparatul Salin S2 și nu pot decât să mă bucur. A adus doar bunăstare în viața mea!


Alte câteva lucruri despre aparatele salin

Citind atât despre gama Salin, beneficiile și povestea lor am mai notat câteva lucruri care mi se par extrem de importante despre ele și consider că și tu ar trebui să le știi:

Cred și sper că te-am făcut curios și că vei descoperi și tu, în curând această gamă de produse. Mie, personal, la câte beneficii mi-a adus mi se pare normal să-l văd așa cum ți-am scris la început: un prieten și nu un simplu aparat!

sursa foto: salin.ro

Articol scris cu drag pentru SuperBlog, proba 7.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021