Bloggerii, lavanda și Gala Spring SuperBlog 2021

gala spring superblog 2021
foto: Facebook SuperBlog, Facebook Daniel Botea, canva.com

Cuprins

Iată că după un an ciudat, începem să revenim la normal. Sigur, poate suntem ceva mai precauți acum. Poate nu ne mai îmbrățișăm la fel de strâns și poate, prin unele locuri, tot mai zâmbim de după măști. Dar, scăpăm noi de toate! Doar că trebuie să facem pași mici, altfel riscăm să intrăm în marșarier… și în mod cert nu vrem să revenim de unde am plecat (nu în cazul acesta)!

Un pas mic în direcția corectă a fost și faptul că în weekend-ul 11-13 iunie a avut loc Gala Spring SuperBlog 2021. Evenimentul a fost unul mult așteptat după un an de incertitudine în care mare parte din întâlniri s-au întâmplat online  (inclusiv Gala SuperBlog din 2020). Și, evident, un astfel de moment atât de așteptat nu putea fi altfel decât memorabil… din mai multe motive. Ce scriu eu aici, de fapt, gala asta a fost o întreagă aventură!

Uite lavanda, nu e lavanda

Din motive independente de voința mea, nu am reușit să ajungă de vineri. Așa că, sâmbătă foarte, dar foarte de dimineață am pornit din Pitești cu destinația finală Hotel Opal – Cap Aurora.

Cum entuziasmul meu era la cote maxime, nici nu am realizat când am traversat două autostrăzi, Bucureștiul… M-am dezmeticit abia când am văzut pancarta cu Eforie Nord. De-acolo și până la destinația finală a mai fost o clipită. Odată ajunși la hotel, am aflat că se organiza o excursie de pomină la Festivalul Lavandei ce avea loc în Pecineaga și, cum camera noastră nu era gata, am zis că nu există un mod mai bun de a face timpul să treacă. Doar că, vedeți voi: socoteala de acasă nu mereu se potrivește cu cea din târg.

După ce am parcurs o bună bucată din drum pe asfalt, a trebuit să deviem pe un drum de țară ce părea… nu ideal, dar practicabil. Am înaintat încrezători și nerăbdători să bem o limonadă cu lavandă (era teribil de cald). Însă după nici 5 minute, o furtună venită de niciunde cum nu am mai văzut de mult a făcut drumul impracticabil.

A trebuit să abandonăm misiunea, am început să dăm cu spatele, dar inevitabilul s-a produs: am rămas prizonieri: eu, A., Georgiana și prietenul ei – toți într-o mașină Dana, Larisa și Costică în alta. Colac peste pupăză, mașina Danei rămăsese înțepenită și a fost nevoie de o adevărată desfășurare de forțe pentru a o repune pe drumul cel… cât de cât OK.

Din păcate, datorită unor probleme medicale cauzate de sedentarismul din ultimul an, eu, recunosc, am fost omul-suport de telefoane 😆 . Însă am avut un reprezentant pe cinste. De fapt, cu toții am dovedit că suntem un angrenaj bine uns! (Și-am avut parte de un ajutor de nădejde din partea unor domni care nici nu ne știau).

Eh, a fost cam stresant atunci și greu: ploua destul de rău, iar solul mi-a compromis chiar și mie pantofii, dar apoi am realizat că aceasta sunt amintirile cu care vom rămâne la final.

Cum a fost la Gala Spring SuperBlog 2021?

gala superblog 2021
foto: facebook SuperBlog

Am reușit să revenim la hotel la timp (ba chiar acum am primit și avertizare Ro Alert de vreme rea, deși începea să se însenineze într-un colț de cer). Din fericire, camera noastră a fost gata așa că am putut să ne schimbăm, am coborât la masă, am mai socializat, apoi am urcat pentru a ne pregăti de gală.

Ca de obicei, toată lumea a ținut câte un discurs. Și, tot ca de obicei, eu am avut emoții. Eh, n-ai ce să-mi faci, asta sunt. Dar, din fericire au fost emoții constructive și bune. Cum să fie altfel cu așa oameni faini? Vă las aici clipul cu discursurile celor ce am ocupat podiumul. Nu vă spun când apar eu, căci merită din plin să o ascultați pe Mirela, gălăgia noastră!

Evident, apoi a fost liber la pozat și discuții și Doamne, ce bine a fost! Mi-a lipsit stropul acesta de normal, dar mai mult mi-au lipsit oamenii ăștia minunați.

Gânduri, bucurii...

Eh, aș putea spune multe despre Gala Spring SuperBlog 2021. Evident, m-am bucurat să primesc premiul de la Farmacia la Preț Mic (câștigat cu acest articol) direct de la Bogdan Dărădan himself, dar și de produsele oferite de Farmec tuturor participanților.

Am apreciat camera curată, cu o vedere superbă la Marea Neagră, staff-ul, mâncarea, terasa superbă a hotelului Opal. A fost locația perfectă pentru această revedere.

Dar, mai presus de toate m-am bucurat să revăd oameni ce-mi erau dragi de ceva timp și să cunosc oameni ce mi-au devenit dragi în ultima vreme.

Cum am fost mai odihnită și nu teleghidată precum la gala din 2019 când mai aveam puțin și picam de oboseală, am putut socializa mai mult cu Georgiana și Dana pe care le știam cu mult înainte de a participa la SuperBlog pentru prima dată (în 2015).

A fost, ca de obicei, o plăcere să vorbesc cu Almona și Violeta pe care le admir nespus și sper să ajung ca ele. Am interacționat mai mult și cu Larisa pe care am simpatizat-o tare mult la gala online când a stat cu noi pe Zoom mai tot timpul deși era în tren. Daniel a fost, ca de obicei, o prezență jovială, iar Costică mi-a dovedit încă o dată că nu e doar amuzant, e și o persoană care nu-și încalcă principiile când e vorba de scris. Și, cum aș putea să îi uit pe Cătălina și Andrei care sunt niște parteneri grozavi de discuție.

M-am bucurat enorm să o cunosc, în sfârșit, pe Oni care nu doar că e molipsitoare, dar mi-a devenit și un sfetnic excelent (nu doar în chestii online). Și Mirela a fost contagioasă cu spiritul ei care nu e gălăgios, ci energic într-un mod benefic. Ana-Maria mi-a confirmat că e acea persoană discretă, rafinată și prietenoasă care intuiam că e, iar Raluca A. e numai bucurie.

Cu Ramona, câștigătoarea trofeului, nu prea interacționasem în online. Îmi părea o prezență tare discretă, dar m-am bucurat să descopăr un om cald, prietenos și de la care ai ce învăța.

Și-am cunoscut-o și pe Iulia din echipa Karcher – un jurat tare deosebit în această ediție și un om extrem de prietenos și fain!

Evident, toate aceste întâlniri nu ar fi fost posibile fără Claudia și Albert – doi oameni extraordinari pe care de ceva timp mă bucur să-i numesc prieteni.

Dorințe pentru galele viitoare

Ei, da, Gala Spring SuperBlog 2021 a fost una memorabilă și nu doar datorită lavandei (sau a lipsei ei), nici datorită premiilor câștigate sau nu. Dincolo de toate, suntem o mare familie și asta e cel mai important!

La galele viitoare sper să pot interacționa și cu Dana J., Denisa și Andra care au fost și la gala din 2019 (prima pentru mine), dar nu am reușit să vorbesc cu ele prea mult. Sper să le cunosc pe Alexandra C., Alexandra R. și sper ca Mari, Rox și Mona să poată ajunge și ele cândva (și, la fel, aș vrea să mai vorbesc și cu Anaphielle).

Dar, până atunci, trebuie să mă pregătesc: numai mâine nu-i poimâine și e 1 septembrie când trebuie să ne aliniem la start pentru ediția de toamnă SuperBlog.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: